Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στο Ντουμπάι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Νοέμβριος 2002, 00:00

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος τουριστικών πακέτων Travel For All (www.travelforall.gr) που ανήκει<...>

στην εταιρία Travel Media Applications κάλεσε συνεργάτες του τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους στο Ντουμπάι σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία, το ξενοδοχείο Taj Palace Dubai, και τον τοπικό τουριστικό πράκτορα Net Tours, με στόχο την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών.

Από την πλευρά των δημοσιογράφων έλαβαν μέρος το Mega Channel με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο, την παρουσιάστρια Ρεβέκα Γιαννοπούλου, τον παραγωγό Θόδωρο Καβαδά, μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο, η κ. Βίκυ Τρύφωνα από την εταιρία Knowsys, και η κ. Βίκυ Βαμιεδάκη από την Ναυτεμπορική. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον εμπορικό ακόλουθο της χώρας μας κ. Αριστοτέλη Ξενάκη, τον πρέσβη κ. Γιώργο Ζώη, τον διευθυντή της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Αρτέμη Βαγιωνάκη και τουριστικούς επιχειρηματίες του Ντουμπάι και του Aμπου Ντάμπι. Οι τουριστικοί πράκτορες που έλαβαν μέρος ήταν ο κ. Λευτέρης Κωνσταντόπουλος διευθυντής marketing του Horizon Travel, ο κ. Γιώργος Έξαρχος ιδιοκτήτης του Fairways, η κ. Μαρία Αλιφραγκή ιδιοκτήτρια του Signature Travel, και η κ. Βικτωρία Παπαδάτου από το Travel Plan.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών, όσον αφορά και τον εισερχόμενο τουρισμό από την περιοχή, αλλά και τον εξερχόμενο τουρισμό προς το Ντουμπάι, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό τουριστικό προϊόν.

Οι καλεσμένοι τις τέσσερις μέρες που φιλοξενήθηκαν στον προορισμό, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κυριότερα μέρη - αξιοθέατα, τα καλύτερα ξενοδοχεία, τους κυριότερους τουριστικούς επιχειρηματίες, και το μοναδικό σαφάρι. Η βοήθεια όλων των τοπικών παραγόντων στάθηκε πολύτιμη αφού ως γνώστες της περιοχής καθοδήγησαν την ομάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top