Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνές συνέδριο τουριστικών γραφείων

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Νοέμβριος 2002, 00:00

Ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών γραφείων είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν οι απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, κυρίως στους τομείς των διαδικτυακών διεπιχειρησιακών αγορών (B2B electronic markets) και του ηλεκτρονικού εμπορίου...

Ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών γραφείων είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν οι απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, κυρίως<...>

στους τομείς των διαδικτυακών διεπιχειρησιακών αγορών (B2B electronic markets) και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης κατά την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου της WATA που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αναφέρθηκε στην ανάγκη επίσης να υπάρξει διεθνής συνεργασία των tour operators για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός διεθνώς λόγω της παροδικής ύφεσης και των τρομοκρατικών ενεργειών.

Το διήμερο συνέδριο της WATA, στο οποίο είναι χορηγός ο ΕΟΤ, θα ασχοληθεί ειδικά με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του Internet στον τουριστικό τομέα. Στο συνέδριο μίλησε χθες και ο κ. Νειάδας, γενικός διευθυντής υποστήριξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, καθώς και ο κ. Γ. Ευαγγέλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών και Τουριστικών Γραφείων (HATTA).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top