Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιεθνές συνέδριο τουριστικών γραφείων

Διεθνές συνέδριο τουριστικών γραφείων

Ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών γραφείων είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν οι απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, κυρίως στους τομείς των διαδικτυακών διεπιχειρησιακών αγορών (B2B electronic markets) και του ηλεκτρονικού εμπορίου…

Ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών γραφείων είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν οι απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς, κυρίως<...> στους τομείς των διαδικτυακών διεπιχειρησιακών αγορών (B2B electronic markets) και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης κατά την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου της WATA που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αναφέρθηκε στην ανάγκη επίσης να υπάρξει διεθνής συνεργασία των tour operators για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός διεθνώς λόγω της παροδικής ύφεσης και των τρομοκρατικών ενεργειών.

Το διήμερο συνέδριο της WATA, στο οποίο είναι χορηγός ο ΕΟΤ, θα ασχοληθεί ειδικά με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του Internet στον τουριστικό τομέα. Στο συνέδριο μίλησε χθες και ο κ. Νειάδας, γενικός διευθυντής υποστήριξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, καθώς και ο κ. Γ. Ευαγγέλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών και Τουριστικών Γραφείων (HATTA).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024