Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική συνεργασία Ελλάδας - Ινδίας

Θέματα τουριστικής συνεργασίας συζήτησε ο υφυπουργός ανάπτυξης με τον Ινδό πρέσβη στην Αθήνα

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Τη διευκόλυνση των ιδιωτικών τουριστικών επενδύσεων και της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ινδίας και Ελλάδος και την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων των δύο χωρών συζήτησε ο πρέσβης της Ινδίας στην Αθήνα...

Τη διευκόλυνση των ιδιωτικών τουριστικών επενδύσεων και της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ινδίας και Ελλάδος και την<...>

ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων των δύο χωρών συζήτησε ο πρέσβης της Ινδίας στην Αθήνα Ακ. Πανερτζίν με τον υφυπουργό Ανάπτυξης αρμόδιο για  θέματα τουρισμού Δημήτρη Γεωργακόπουλο.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε ακόμα η ανταλλαγή τεχνικής και επαγγελματικής εμπειρίας και πληροφόρησης καθώς και διαφημιστικού υλικού στον τομέα του τουρισμού στο πλαίσιο της συμφωνίας για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού που υπεγράφη τον Ιανουάριο του 1998. 

Ο Ινδός Πρέσβης είπε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Ινδούς, υψηλού οικονομικού επιπέδου, να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τουρισμό. Το ενδιαφέρον έχει ενισχυθεί και από ινδικές κινηματογραφικές παραγωγές που έχουνε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Πρόσφατα, μάλιστα, ολοκληρώθηκαν στην χώρα μας γυρίσματα κινηματογραφικού συνεργείου από την Ινδία για νέα παραγωγή που ετοιμάζεται. Οι εξωτερικές  λήψεις έγιναν στην Αθήνα και στην Μύκονο. Ο κ. Πανερτζίν είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλες κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα και ζήτησε από τον κ. Γεωργακόπουλο να υποδειχθούν τοποθεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος για τα εξωτερικά γυρίσματα.

Ο Ινδός πρέσβης επεσήμανε στον κ. Γεωργακόπουλο ότι η λειτουργία γραφείων ΕΟΤ στο Νέο Δελχί θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική συνεργασία των δύο χωρών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top