Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ρόδος διεκδικεί το Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal το 2007

Σπύρος Ζούγρης - 05 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Στο πλαίσιο του 63ου Παγκόσμιου Συνεδρίου του Skal, που πραγματοποιήθηκε στο Crains της Αυστραλίας η Ρόδος κατέθεσε την πρόθεσή της<...>

να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο του Skal το 2007 και μοίρασε φυλλάδια  του ΠΡΟΤΟΥΡ με τα συνεδριακά ξενοδοχεία, φυλλάδια και cd-rom του Συνεδριακού Κέντρου “Μαρίκα Καψής” καθώς και το ιστορικό φωτογραφικό  δίγλωσσο λεύκωμα  για τα 20 χρόνια του Skal με έντυπη και ηλεκτρονική  διαφήμιση των Δωδεκανήσων. Την διαφημιστική αυτή παρουσία, η οποία απέσπασε θετικότατα σχόλια, στήριξαν οικονομικά η Νομαρχία Δωδεκανήσου και ο Δήμος Ροδίων.

Η Ρόδος συμμετείχε ακόμη στον πρώτο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οικοτουρισμού με την Μεσαιωνική  Πόλη, έχοντας την στήριξη του Δήμου.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα με μεγάλη πλειοψηφία εξελέγη στο επταμελές Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Skal (Executive Committee), η μέχρι σήμερα πρόεδρος του Skal Ρόδου, διεθνής σύμβουλος Ελλάδας και αντιπρόεδρος των Διεθνών Συμβούλων Λίτσα Παπαθανάση καθώς επίσης, ότι το Skal Ρόδου βρίσκεται και φέτος ανάμεσα στα 5 καλύτερα του κόσμου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top