Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά

Κάλη Δάφνη - 05 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Ο Πειραιάς, μέσα από τα προγραμματισμένα και εκτελούμενα έργα, αλλάζει έτσι ώστε το 2004 να αποτελεί ένα αναβαθμισμένο και όμορφο λιμάνι, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τους Έλληνες επιβάτες όσο και τους φιλοξενούμενούς του...

Ο Πειραιάς, μέσα από τα προγραμματισμένα και εκτελούμενα έργα, αλλάζει έτσι ώστε το 2004 να αποτελεί ένα αναβαθμισμένο και όμορφο λιμάνι<...>

, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τους Έλληνες επιβάτες όσο και τους φιλοξενούμενούς του με τον πιο ποιοτικό και σύγχρονο τρόπο, τόνισε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για τα θέματα εξέλιξης των έργων στο λιμάνι του Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στο ΥΕΝ υπό την προεδρία του.

Από την σύσκεψη προέκυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 37 έργα από τα οποία έχουν δημοπρατηθεί 17 έργα, είναι προς δημοπράτηση 8 έργα και εκπονούνται τελικές μελέτες για 12 έργα.

Στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκαν και τα θέματα λειτουργίας του λιμανιού για το καλοκαίρι του 2003.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γ.γ. ΥΕΝ Ν. Θωμόπουλος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Χρ. Δελημιχάλης, ο πρόεδρος του ΟΛΠ  Σ. Θεοφάνης, ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά κ. Κ. Κοντογιώργος και επιτελικά στελέχη του ΥΕΝ και του ΟΛΠ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top