Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚανονικά συνεχίζονται οι πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ

Κανονικά συνεχίζονται οι πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ

Αποφεύχθηκε τελικά οι ματαίωση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και, ύστερα από τη σύναψη προσωρινής συμφωνίας, οι πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχιστούν κανονικά. Υπενθυμίζουμε ότι το […]

Αποφεύχθηκε τελικά οι ματαίωση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και, ύστερα από τη σύναψη προσωρινής<...> συμφωνίας, οι πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχιστούν κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Μεταφορών του Ισραήλ είχε αποφασίσει να αναστείλει από την Κυριακή τις πτήσεις προς Κύπρο των ισραηλινών αεροπορικών εταιριών αλλά και των πτήσεων της Cyprus Airways προς το Τελ Αβίβ. Αιτία της απαγόρευσης των πτήσεων ήταν οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στα συστήματα ασφαλείας του Ισραήλ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών Χ. Λοϊζίδης τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυαν προηγουμένως θα εξακολουθήσουν να ισχύουν για δυο εβδομάδες και ότι στο διάστημα αυτό θα πάει στην Κύπρο αντιπροσωπεία από το Ισραήλ προκειμένου να συζητηθούν οι ρυθμίσεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024