Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προώθηση Κοινωνικού Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Με στόχο την προώθηση του Κοινωνικού Τουρισμού από Ελλάδα προς Κύπρο αντιπροσωπεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ελλάδας<...>

, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Παπαμιχαήλ και οι κυρίες Κουμουτσάκου και Χάλαρη επισκέφθηκε την Κύπρο, μετά από σχετική πρόσκληση του ΚΟΤ.

Σχετικά με το θέμα αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκο Α. Ρολάνδη, παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Πρέντζα και του υπευθύνου του Γραφείου του Οργανισμού στην Αθήνα Γ. Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, οι δύο φορείς προωθούν πιλοτικό σχέδιο στο πλαίσιο του οποίου η Εργατική Εστία θα επιδοτεί τα μέλη της με 200 ευρώ ανά άτομο για να πηγαίνουν για διακοπές στην Κύπρο. Μέχρι τώρα το σχέδιο περιλάμβανε προορισμούς μόνο εντός Ελλάδος. Είναι η πρώτη φορά που θα περιληφθεί και η Κύπρος.

Ο κ. Ρολάνδης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το νέο σχέδιο, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Ελλάδα, και συγχάρηκε τους δύο προέδρους για την όλη προσπάθεια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top