Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα για τον αθλητικό τουρισμό στη Ρόδο

Σπύρος Ζούγρης - 11 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Εκδήλωση ενταγμένη στην εβδομάδα ποιότητας της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) με θέμα:” Αθλητικός Τουρισμός Ποιοτικός Τουρισμός”<...>

διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στην Τουριστική Σχολή Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) το Skal Ρόδου, Ο Οργανισμός Νεολαίας και Aθλησης του Δήμου Ρόδου το Skal Νέων και η Ε.Ε.Δ.Ε.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο καθηγητής του Τ.Ε.Ι Κρήτης Δρ. Δημήτρης Τερζάκης,  επιστημονικός υπεύθυνος της  Ερευνητικής Μονάδας  Ελλάδος, που είναι η τρίτη στον κόσμο, για το Διεθνές Συμβούλιο Αθλητικού Τουρισμού.

Στη διάρκεια της ημερίδας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος και τονίσθηκε η ανάγκη βελτίωσης της αθλητικής υποδομής στο νησί αλλά και του εμπλουτισμού του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος με εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στη Ρόδο που τουριστικοί και αθλητικοί φορείς σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση βρέθηκαν μαζί ως ακροατήριο για να ενημερωθούν για τις προοπτικές ανάπτυξης  του τουρισμού σε συνάρτηση με τον αθλητισμό.

Σημαντικό, επίσης, γεγονός για το νησί, το οποίο ανακοινώθηκε στην εκδήλωση, είναι η ανάληψη από τη Ρόδο της διοργάνωσης του Προολυμπιακού Συνεδρίου για τον Αθλητικό Τουρισμό τον Μάϊο 2003. Το επιστημονικό αυτό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια στη χώρα που αναλαμβάνει την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, πλαισιωμένο από παράλληλες εκδηλώσεις θα αποτελέσει γεγονός διεθνούς εμβέλειας για τη Ρόδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top