Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η International Luxury Travel Market στις Κάνες

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η International Luxury Travel Market στις Κάνες

ILTM 2002 – Αποστολή: Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στα ταξίδια πολυτελείας, International Luxury Travel Market, ILTM, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τις 10-12 […]

ILTM 2002 – Αποστολή: Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στα ταξίδια πολυτελείας<...>, International Luxury Travel Market, ILTM, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τις 10-12 Δεκεμβρίου στις Κάνες της Γαλλίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ελληνική παρουσία, η οποία κατέλαβε 201 τ.μ. με 19 περίπτερα, σε σύνολο 2.300 τ.μ. εκθεσιακού χώρου και 165 περιπτέρων. Η Ελλάδα ήρθε στην έκθεση προετοιμασμένη να επιδείξει το ποιοτικό τουριστικό της προϊόν, και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που είχαν προσκληθεί από τους οργανωτές. Ομόφωνα όλοι οι Έλληνες εκθέτες τόνισαν την υψηλή ποιότητα των buyers και την επιτυχία των ραντεβού που είχαν προγραμματίσει μέσω ειδικού συστήματος πάνω από το Internet.

Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος των Κανών κ. Danid Lisnard, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία και τόνισε ότι όλη η πόλη των Κανών βρίσκεται στο πλευρό της έκθεσης.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, εταιρίες ενοικιάσεως ελικοπτέρων, κρουαζιερόπλοια, και άλλοι προμηθευτές ποιοτικών και πολυτελών τουριστικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο. Μεταξύ των επισκεπτών της ILTM ήταν και ο κ. Bill Fischer, CEO της Fischer Travel Enterprises, ο οποίος στο συνέδριο που έγινε πριν από την έκεθεση ανέλυσε τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δουλεύει η εταιρία του. Όπως είναι γνωστό o κ. Fischer εκπληρώνει και τις πιο απίθανες επιθυμίες των διάσημων πελατών του.

Όσον αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης, εκτός από τους προσκεκλημένους αγοραστές που ήταν 400, μεταξύ των οποίων και πέντε ελληνικές εταιρίες, προσήλθαν από την πρώτη κιόλας μέρα άλλοι 300, οι οποίοι για την είσοδο τους στην έκθεση πλήρωσαν το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 250 ευρώ!

Το 2003 η έκθεση θα διοργανωθεί από 9 έως 11 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο των Κανών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024