Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνάντηση φορέων για το Convention Bureau Αθηνών

Σπύρος Ζούγρης - 17 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Το θέμα της δημιουργίας του Γραφείου Συνεδρίων και Εκθέσεων της Αθήνας (Convention Bureau) έχουν προσκληθεί να συζητήσουν σήμερα στα γραφεία της ΕΤΑ...

Το θέμα της δημιουργίας του Γραφείου Συνεδρίων και Εκθέσεων της Αθήνας (Convention Bureau) έχουν προσκληθεί να συζητήσουν σήμερα στα γραφεία<...>

της ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ) οι πρόεδροι του ΕΟΤ, της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς, του ΞΕΕ, της ΕΞΑ, του ΗΑΤΤΑ, του ΣΕΟΕΣ και του ΣΕΠΟΣ.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα/πρόσκληση της ΕΤΑ προς τους φορείς η νομική μορφή που προτείνεται για το Convention Bureau είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία με Νομική Προσωπικότητα, στην οποία οι Αρχικοί Εταίροι θα αναλάβουν την υποχρέωση καταβολής εισφορών για τη δημιουργία της αρχικής εταιρικής περιουσίας και οι οποίοι θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα ψήφου στις συνελεύσεις ισότιμα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταστατικής πρόβλεψης με την οποία η διαχείριση της εταιρίας θα ανατίθεται σε ένα ή σε ορισμένους ή σε όλους τους Αρχικούς Εταίρους, οι οποίοι θα δρουν συλλογικά.

Με απόφαση της συνέλευσης των εταίρων θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου νέων μελών, τα οποία θα υποχρεούνται σε καταβολή εισφοράς εισόδου και άλλων περιοδικών εισφορών, αλλά, δεν θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής στη διοίκηση της εταιρίας.

Στο σχετικό προϋπολογισμό η ΕΤΑ προβλέπει ότι θα απαιτηθούν 88.000 ευρώ για τα αρχικά έξοδα εγκατάστασης, ενώ προϋπολογίζει τα ετήσια έξοδα για τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας περίπου στα 600.000 ευρώ. Σε αυτά τα έξοδα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η παρουσία σε 5 εκθέσεις εξωτερικού, η έκδοση διαφημιστικών φυλλαδίων και λοιπές προωθητικές ενέργειες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top