Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση φορέων για το Convention Bureau Αθηνών

Συνάντηση φορέων για το Convention Bureau Αθηνών

Το θέμα της δημιουργίας του Γραφείου Συνεδρίων και Εκθέσεων της Αθήνας (Convention Bureau) έχουν προσκληθεί να συζητήσουν σήμερα στα γραφεία της ΕΤΑ…

Το θέμα της δημιουργίας του Γραφείου Συνεδρίων και Εκθέσεων της Αθήνας (Convention Bureau) έχουν προσκληθεί να συζητήσουν σήμερα στα γραφεία<...> της ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ) οι πρόεδροι του ΕΟΤ, της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, του ΞΕΕ, της ΕΞΑ, του ΗΑΤΤΑ, του ΣΕΟΕΣ και του ΣΕΠΟΣ.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα/πρόσκληση της ΕΤΑ προς τους φορείς η νομική μορφή που προτείνεται για το Convention Bureau είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία με Νομική Προσωπικότητα, στην οποία οι Αρχικοί Εταίροι θα αναλάβουν την υποχρέωση καταβολής εισφορών για τη δημιουργία της αρχικής εταιρικής περιουσίας και οι οποίοι θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα ψήφου στις συνελεύσεις ισότιμα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταστατικής πρόβλεψης με την οποία η διαχείριση της εταιρίας θα ανατίθεται σε ένα ή σε ορισμένους ή σε όλους τους Αρχικούς Εταίρους, οι οποίοι θα δρουν συλλογικά.

Με απόφαση της συνέλευσης των εταίρων θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου νέων μελών, τα οποία θα υποχρεούνται σε καταβολή εισφοράς εισόδου και άλλων περιοδικών εισφορών, αλλά, δεν θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής στη διοίκηση της εταιρίας.

Στο σχετικό προϋπολογισμό η ΕΤΑ προβλέπει ότι θα απαιτηθούν 88.000 ευρώ για τα αρχικά έξοδα εγκατάστασης, ενώ προϋπολογίζει τα ετήσια έξοδα για τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας περίπου στα 600.000 ευρώ. Σε αυτά τα έξοδα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η παρουσία σε 5 εκθέσεις εξωτερικού, η έκδοση διαφημιστικών φυλλαδίων και λοιπές προωθητικές ενέργειες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024