Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμική η παρουσία της Aldemar στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Με δύο βραβεία και με επιτυχημένες συναντήσεις γύρισε από την World Travel Market, WTM, και την International Luxury Travel Market, ILTM<...>

, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar.

Στα πλαίσια της έκθεσης ILTM η Aldemar παρουσίασε με επιτυχία το πολυτελές Olympian Village στη Δυτική Πελοπόννησο, τις Βίλες του Knossos Royal Village, και το Royal Mare Village & Thalasso στην Κρήτη.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλμυράντης, που εκπροσωπούσε τα ξενοδοχεία Aldemar στην ILTM, ‘η παρουσία μας στην έκθεση ήταν πολύ επιτυχημένη και μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε πραγματικά αξιόλογους συνεργάτες.’

Στη διάρκεια της World Travel Market το Royal Mare Village & Thalasso έλαβε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό JMC/Thomas Cook, την τιμητική διάκριση τιμητική διάκριση “Αward of Quality & Excellence”.

Η απονομή έλαβε χώρα στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η JMC στους συνεργάτες της, στο ξενοδοχείο Meridien Waldorf του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της World Travel Market. Εκ μέρους της Διοίκησης, τo βραβείο παρέλαβε η κ. Σοφία Βαϊμάκη, International Sales Manager από τον κ. Dave Green, Vice President & Group purchasing, o oποίος καιεδήλωσε: “Το Royal Mare Village, το οποίο και έχω επισκεφθεί προσωπικά, είναι το καλύτερο resort 5 αστέρων στην Ελλάδα”.

Το δεύτερο βραβείο για το ίδιο ξενοδοχείο προήλθε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Sovereign και παραδόθηκε από την Product Executive κ. Sue Harmann στην κ. Σ. Βαϊμάκη στο χώρο της έκθεσης.

Kριτήρια βράβευσης απετέλεσαν το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων της μονάδας και του κέντρου θαλασσοθεραπείας όπως αυτά αξιολογήθηκαν από τους πελάτες των δύο μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών.

O κ. Α. Ν. Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος της Aldemar, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Διοίκησης προς τα στελέχη και το προσωπικό του Aldemar Royal Mare Village και συμπλήρωσε ότι τα βραβεία τιμούν ολόκληρη την εταιρία, ως επιβράβευση της πορείας και των επιλογών της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top