Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ναι στην επέκταση του λοξού αεροδιαδρόμου

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Με την λύση της επέκτασης του μικρού λοξού διαδρόμου 13-31 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συμφωνεί ο Σύλλογος<...>

Εργαζομένων ΥΠΑ/ΚΑΗΚ Τριβοβάθμιας Εκπαίδευσης και θεωρεί ως θετική εξέλιξη τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Εθνικής Aμυνας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος τάσσεται και υπέρ της δημιουργίας νέου αεροδρομίου στο Καστέλι ή όπου αλλού υποδείξουν οι μελέτες. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: “Ως επιστημονικό σωματείο στο χώρο της ΥΠΑ αλλά και ως Κρητικοί που αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου, προβάλαμε με τόλμη και αποφασιστικότητα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας και παρά την εχθρική στάση της διοίκησης του αερολιμένα (τιμωρία του προέδρου μας) την άποψη ότι η μόνη εφικτή και επιχειρησιακά αποτελεσματικότερη λύση είναι αυτή της επέκτασης του υπάρχοντος μικρού λοξού διαδρόμου 13-31 ως βραχυπρόθεσμη λύση στην προοπτική της δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου αεροδρομίου στην περιοχή Καστελίου ή όπου αλλού υποδείξουν οι μελέτες”.

Η λύση αυτή επιβάλλεται από τη λογική και την αειφόρο ανάπτυξη επισημαίνει ο Σύλλογος, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί φορείς συμφωνούν σε ένα κοινό αίτημα επειδή συνειδητοποιούν ότι εάν υλοποιηθεί το έργο τα οφέλη θα είναι σημαντικά για όλους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top