Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνή βραβεία ποιότητας υπηρεσιών για το Atrium Palace

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Δεκέμβριος 2002, 00:00

Το Σήμα Ποιότητας του Ελβετικού Οργανισμού Τουρισμού: Q – 2005! (Quality 2005) απέσπασε το ξενοδοχείο πολυτελείας<...>

Atrium Palace Resort Hotel στην Ρόδο μετά από διαδικασία επιλογής που προήλθε από την συνεργασία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας με τον επίσημο Ελβετικό Οργανισμό Τουρισμού σε πρόγραμμα ελέγχου ποιότητας.

Το σήμα Q-2005 δίδεται από τον Ελβετικό Οργανισμό Τουρισμού (Federation Suisse du Tourisme), για πρώτη φορά σε ελληνικό ξενοδοχείο πολυτελείας μετά από ειδική διαδικασία ελέγχου της ποιότητας και του management ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες από την ξενοδοχειακή μονάδα. Τον συντονισμό του προγράμματος εκ μέρους του ΞΕΕ είχε ο κ. Ι. Aγγλος. Η διαδικασία ελέγχου είναι συνεχής και αποτελεί εγγύηση για τον καταναλωτή ότι θα του παρασχεθούν οι υπηρεσίες που αντιστοιχούν στην υψηλή κατηγορία του Atrium Palace, σύμφωνα με τα ελβετικά standards. Το ειδικό αυτό σήμα θα εμφανίζεται σε όλα τα έντυπα του ξενοδοχείου, οπότε ο επισκέπτης θα αναγνωρίζει ότι το ξενοδοχείο είναι κάτοχος του «Quality Label for Swiss Tourism», με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται για την ελκυστικότητα του ξενοδοχείου στην ελβετική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα αυτό θα γίνει ειδική εκδήλωση από τον Ελβετικό Οργανισμό.

Εξάλλου εκτός από την ανωτέρω υψηλή διάκριση, το Atrium Palace που βρίσκεται στην παραλία Ρένη του Δήμου Λινδίων-Ρόδου, διακρίθηκε με το Μετάλλιο Primo 2002 του μεγάλου γερμανικού τουριστικού οργανισμού Neckermann. Το βραβείο καθιερώνεται από τον Neckermann για πρώτη φορά και το ξενοδοχείο επελέγη ως ένα από τα 100 καλύτερα στον κόσμο, από τα 4.500 ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται ο μεγάλος αυτός tour operator, μετά από έλεγχο των ερωτηματολογίων (βαθμολογία) των πελατών του Neckermann που συμπληρώνεται μετά την αναχώρηση του πελάτη. Η επίδοση του βραβείου έγινε στην Φρανκφούρτη παρουσία στελεχών από τα μεγαλύτερα Τουριστικά Πρακτορεία της  Γερμανίας στον κ. Γ. Ματσίγκο, ο οποίος είναι ο G. Manager του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Επίσης το βραβείο “High Standard of Quality and Service” απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο από τον Air Tours.

Το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο με μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική που ανατρέχει στις ιστορικές μορφολογικές εικόνες της Ρόδου με μια σύγχρονη απόδοση. Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Κώστα Κωνσταντινίδη και Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου (γνωστοί σχεδιαστές ξενοδοχείων) και οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες της μονάδας. Είναι δυναμικότητας 600 κλινών και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες εξυπηρετήσεις που απαιτεί ο σύγχρονος τουρίστας σε ένα περιβάλλον εντεινόμενου διεθνούς ανταγωνισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top