Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υπογραφή σύμβασης για τη μαρίνα Ζέας

Κάλη Δάφνη - 30 December 2002, 00:00

Υπογράφτηκε μεταξύ της «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία» και της νεοσυσταθείσας εταιρείας με την επωνυμία<...>

, «Μαρίνα Ζέας Ανώνυμη Εταιρεία Μίσθωσης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Ζέας» η σύμβαση για το έργο: «Σύμβαση Μίσθωσης και Παραχώρησης Δικαιωμάτων Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Ζέας». 

Στην εταιρεία Μαρίνα Ζέας Α.Ε. η εταιρεία «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ» συμμετέχει με ποσοστό 25%.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η «Κυριακούλης» μετά από την υπογραφή σύμβασης με την «IMPREGILO Spa» για την αγορά 165.000 μετοχών της «IKG Ελληνικές Μαρίνες Τουριστική και Κατασκευαστική Α.Ε» , διαθέτει πλέον το 50% των μετοχών της εταιρείας, η οποία εκμεταλλεύεται την μαρίνα στα Γουβιά της Κέρκυρας. Σημειώνεται, ακόμα, ότι η  «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.» συμμετέχει στην «Μαρίνα Καλαμάτας Τουριστική ΑΕ», με αντικείμενο την εκτέλεση συμπληρωματικών έργων και εκμετάλλευση της μαρίνας Καλαμάτας, στην «Μαρίνα Λευκάδας ΑΕ» με αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση στης μαρίνας Λευκάδας καθώς και στην Κοινοπραξία Τουριστικού Λιμένα Λευκάδας» με αντικείμενο την εκτέλεση των λιμενικών έργων στη μαρίνα Λευκάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top