Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΥπογραφή σύμβασης για τη μαρίνα Ζέας

Υπογραφή σύμβασης για τη μαρίνα Ζέας

Υπογράφτηκε μεταξύ της «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία» και της νεοσυσταθείσας εταιρείας με την επωνυμία, «Μαρίνα Ζέας Ανώνυμη Εταιρεία Μίσθωσης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Ζέας» η σύμβαση για το έργο: […]

Υπογράφτηκε μεταξύ της «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία» και της νεοσυσταθείσας εταιρείας με την επωνυμία<...>, «Μαρίνα Ζέας Ανώνυμη Εταιρεία Μίσθωσης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Ζέας» η σύμβαση για το έργο: «Σύμβαση Μίσθωσης και Παραχώρησης Δικαιωμάτων Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Ζέας».

Στην εταιρεία Μαρίνα Ζέας Α.Ε. η εταιρεία «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ» συμμετέχει με ποσοστό 25%.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η «Κυριακούλης» μετά από την υπογραφή σύμβασης με την «IMPREGILO Spa» για την αγορά 165.000 μετοχών της «IKG Ελληνικές Μαρίνες Τουριστική και Κατασκευαστική Α.Ε» , διαθέτει πλέον το 50% των μετοχών της εταιρείας, η οποία εκμεταλλεύεται την μαρίνα στα Γουβιά της Κέρκυρας. Σημειώνεται, ακόμα, ότι η «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.» συμμετέχει στην «Μαρίνα Καλαμάτας Τουριστική ΑΕ», με αντικείμενο την εκτέλεση συμπληρωματικών έργων και εκμετάλλευση της μαρίνας Καλαμάτας, στην «Μαρίνα Λευκάδας ΑΕ» με αντικείμενο την κατασκευή και εκμετάλλευση στης μαρίνας Λευκάδας καθώς και στην Κοινοπραξία Τουριστικού Λιμένα Λευκάδας» με αντικείμενο την εκτέλεση των λιμενικών έργων στη μαρίνα Λευκάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024