Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς14 νέα κρουαζιερόπλοια για το 2003

14 νέα κρουαζιερόπλοια για το 2003

Δεκατέσσερα νέα πλοία θα προστεθούν από τα μέλη της CLIA, Cruise Lines International Association, στο δυναμικό του παγκόσμιου στόλου κρουαζιερόπλοιων το 2003…

Δεκατέσσερα νέα πλοία θα προστεθούν από τα μέλη της CLIA, Cruise Lines International Association, στο δυναμικό του παγκόσμιου στόλου<...> κρουαζιερόπλοιων το 2003, προσφέροντας στους τουρίστες ένα τεράστιο εύρος πλοίων, τα οποία μεταφέρουν από 74 μέχρι και 3.000 επιβάτες σε κάθε τους ταξίδι.

Τα νέα πλοία της λίστας της CLIA προσφέρουν στα 44 εκατ. Βορειοαμερικάνους και σε όλους τους άλλους που κάνουν κρουαζιέρες περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας, εστιατόρια, σουίτες, μπαλκόνια και βεράντες’, δήλωσε ο κ. Bob Sharak, διευθύνων σύμβουλος της CLIA.

Οι παρακάτω εταιρείες θα δρομολογήσουν νέα πλοία μέσα στο 2003:


  • Bora Bora Cruises: Τα πλοία Tia Moana και Tu Moana, ειδικά σχεδιασμένα για την περιοχή της Ταϊτής.

  • Carnival Cruise Lines: Το Carnival Glory, το οποίο διαθέτει 22 σαλόνια, spa σε πολυνησιακό στυλ, ειδικούς χώρους για παιδιά, και πολλά εστιατόρια.

  • Costa Cruises: Το CostaMediterranea είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας που θα δρομολογηθεί τον Ιούνιο. Μεταφέρει 2.114 επιβάτες και έχει 736 καμπίνες με βεράντα. Θα ξεκινήσει με δρομολόγια στην Ισπανία, την Γαλλία, την Τυνησία, και την Γένοβα. Μετά θα μεταφερθεί στην Καραϊβική. Το CostaFortuna, που μεταφέρει 2.720 επιβάτες θα ξεκινήσει δρομολόγια στο τέλος του 2003.

  • Crystal Cruises: To Crystal Serenity που μεταφέρει 1080 επιβάτες ξεκινάει δρομολόγια τον Ιούλιο. Το πλοίο διαθέτει τον περισσότερο χώρο ανά επιβάτη, πολλούς αθλητικούς χώρους και μεγάλες καμπίνες.

  • Cunard: Το Queen Mary 2 θα ξεκινήσει δρομολόγια το 2003 και θα είναι το μακρύτερο και ψηλότερο πλοίο του κόσμου. Θα μεταφέρει 2.620 επιβάτες, και θα διαθέτει 10 εστιατόρια, θέατρο, spa, και πολλές πισίνες. Το 2004 θα κάνει κρουαζιέρες διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό.

  • Holland America Line: Το Oosterdam θα ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα στις 10 Ιουλίου από το Σαουθάμπτον μεταφέροντας 1.848 επιβάτες. Το 8% των καμπίνων του διαθέτει μπαλκόνια. Το Zuiderdam και το Prinsendam ξεκίνησαν κρουαζιέρες το 2002, αλλά θα μπουν στην CLIA επίσημα το 2003. Το Zuiderdam είναι αδελφό πλοίο του Oosterdam.

  • MSC Italian Cruises: To MSC Lirica μεταφέρει 1.600 επιβάτες και ξεκινά κρουαζιέρες τον Απρίλιο. Διαθέτει θέατρο, ντισκοτέκ, εμπορικό κέντρο, πισίνες, γυμναστήριο Virtual Reality Center, Internet καφέ, και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

  • Norwegian Coastal Voyage Inc./Bergen Line Services: Το Midnatsol (Midnight Sun) ξεκινά κρουαζιέρες τον Απρίλιο και διαθέτει πολλές σουίτες, Jacuzzis και Internet καφέ.

  • Norwegian Cruise Line: To Norwegian Dawn μεταφέρει 2.224 επιβάτες και θα κάνει κρουαζιέρες στην Καραϊβική από τις 3 Μαΐου του 2003. Διαθέτει δύο Garden Villa suites και 10 εστιατόρια.

  • Princess Cruises: To Island Princess ξεκινά κρουαζιέρες, από το κανάλι του Παναμά, στην Αλάσκα το Μάιο, μαζί με το αδελφό του πλοίο Coral Princess. Επίσης, η ίδια εταιρεία ξαναδρομολογεί το Tahitian Princess, που μεταφέρει 680 επιβάτες, και το Pacific Princess από τις αρχές του Απριλίου.

  • Radisson Seven Seas Cruises: Την πρώτη Απριλίου του 2003 ξεκινά κρουαζιέρες το Seven Seas Voyager από το Μόντε Κάρλο στην Βενετία. Ορισμένες από τις καμπίνες του διαθέτουν μάρμαρα, μπανιέρα, και ξεχωριστό μπάνιο από την ντουζιέρα. Θα κάνει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο, την Δυτική Ευρώπη, και την Βαλτική Θάλασσα.

  • Royal Caribbean International: Δύο νέα πλοία θα προστεθούν στο στόλο το 2003, το Serenade of the Seas, που διαθέτει μέχρι και βράχο για αναρρίχηση, και το Mariner of the Seas, που διαθέτει παγοδρόμιο, γήπεδο μπάσκετμπωλ, χώρο για skating, και μεγάλο χώρο για περίπατο.

  • Swan Hellenic: Το Minerva II, που είχε ξαναταξιδέψει με την Renaissance Cruises θα ξεκινήσει ξανά κρουαζιέρες τον Απρίλιο. Το 90% των καμπίνων του έχουν είτε βεράντες, είτε μεγάλα παράθυρα. Το πλοίο έχει Internet καφέ, πολλά εστιατόρια, spa και fitness center.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024