Τελευταία νέα
ΑρχικήΣταθερές οι τιμές για το 2000 στην Κύπρο

Σταθερές οι τιμές για το 2000 στην Κύπρο

Σταθερές τιμές για το 1999 «βλέπουν» οι βρετανοί tour operators στα ξενοδοχεία της Κύπρου, ενώ υπάρχει ανάγκη για επανεπένδυση των χρημάτων σε υποδομές. «Τα ξενοδοχεία φαίνεται να συνειδητοποίησαν ότι ανεβάζοντας […]

Σταθερές τιμές<.> για το 1999 «βλέπουν» οι βρετανοί tour operators στα ξενοδοχεία της Κύπρου, ενώ υπάρχει ανάγκη για επανεπένδυση των χρημάτων σε υποδομές.
«Τα ξενοδοχεία φαίνεται να συνειδητοποίησαν ότι ανεβάζοντας τις τιμές υψηλά μετά από μία επιτυχημένη χρονιά είναι λανθασμένη ενέργεια». Στην διαπίστωση αυτή συμφώνησαν οι Cris Rees του Amathus Holidays και Mathilde Robert του Argo Holidays. Διακριτικές αυξήσεις ύψους από 2% έως 4% περιμένουν οι Danny Talbot του Cosmos και Alex Babic του Sunworld.
Όσο για τις ενέργειες που περιμένουν από τις τουριστικές αρχές της Κύπρου για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, οι τέσσερεις tour operators συνηγόρησαν για την ανάγκη διεύρυνσης των πελατών με την προσφορά μεγαλύτερης ποικιλίας τουριστικών πόλων έλξης, αλλά και περισσότερης διαφοροποίησης των καταλυμάτων που προσφέρονται.
Περισσότερα εκπαιδευτικά ταξίδια ζήτησαν οι Robert και Rees, περισσότερη καθαριότητα στα κακοσυντηρημένα κτίρια της Πάφου και όχι μόνο επενδύσεις σε γκολφ και μαρίνες πρότεινε ο Cris Rees. Εντονότερη προβολή της Κύπρου για τουρισμό όλο το χρόνο καθώς και την εφαρμογή προγράμματος επανεπένδυσης σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία και γενικότερη υποδομή πρότεινε ο Danny Talbot.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024