Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις το Βόρειο Αιγαίο με την βοήθεια του ΠΕΠ

Σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις το Βόρειο Αιγαίο με την βοήθεια του ΠΕΠ

Σε τέσσερις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, στην Ολλανδία, την Νορβηγία, την Φιλανδία και την Αυστρία, συμμετέχει τον Ιανουάριο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000-2006. Ειδικότερα, […]

Σε τέσσερις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, στην Ολλανδία, την Νορβηγία, την Φιλανδία και την Αυστρία, συμμετέχει τον Ιανουάριο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με χρηματοδότηση<...> από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000-2006.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια λαμβάνει μέρος τον Ιανουάριο του 2003 στις εκθέσεις που πραγματοποιούνται:

  • Στην Ουτρέχτη Ολλανδίας, η οποία ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12.
  • Στο Όσλο Νορβηγίας, με διάρκεια από τις 9 έως τις 12.1.2003.
  • Στο Ελσίνκι Φιλανδίας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 19 του μήνα.
  • Στη Βιέννη Αυστρίας, στις ίδιες ημερομηνίες με την έκθεση στο Ελσίνκι.
  • Σχετικά με την συμμετοχή της περιφέρειας Β. Αιγαίου στις προαναφερόμενες τουριστικές εκθέσεις η γενική γραμματέας Μαρία Σκέμπερη δήλωσε: “Καταβλήθηκε συντονισμένη και κοπιώδης προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος μας και να ξεκινήσουν οι ενέργειες τουριστικής προβολής μέσω του ΠΕΠ απ’ την αρχή της χρονιάς. Ήδη σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και των τριών Νομών της Περιφέρειάς μας και με βάση το Marketing Plan που εκπονήθηκε για τις δράσεις τουριστικής προβολής, έχουμε επιλέξει σειρά εκθέσεων στις οποίες θα συμμετάσχουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χρειάζεται μάλιστα να επισημάνω ότι στον προγραμματισμό μας περιλαμβάνονται και καινούργιες εκθέσεις, στις οποίες ποτέ στο παρελθόν δεν είχε προβληθεί το Βόρειο Αιγαίο.

    Και οι τέσσερις εκθέσεις απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και στο ευρύ κοινό. Οι εκθέσεις της Ουτρέχτης και του Ελσίνκι είναι αποκλειστικά τις δύο πρώτες μέρες της διεξαγωγής τους για επαγγελματίες και τις υπόλοιπες για το κοινό, ενώ οι άλλες δύο δέχονται καθ’ όλη τη διάρκειά τους επισκέπτες και των δύο κατηγοριών.

    Στο περίπτερο της Περιφέρειας στεγάζονται προθήκες με διαφημιστικό υλικό και από τους τρεις Νομούς, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενούνται όσοι επαγγελματίες του Βορείου Αιγαίου επιθυμούν (ξενοδόχοι, πράκτορες) για τις συνεργασίες τους με επισκέπτες των εκθέσεων, στην κατεύθυνση προώθησης τουριστικών πακέτων των νησιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024