Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠονοκέφαλο στην American Airlines φέρνουν οι “κοπάνες” των εργαζομένων

Πονοκέφαλο στην American Airlines φέρνουν οι “κοπάνες” των εργαζομένων

Η American Airlines στην προσπάθεια της να μειώσει τα κόστη της αναλύει σε έρευνα που έκανε τις απουσίες του προσωπικού της και τους καλεί να μην απουσιάζουν από την εργασία […]

Η American Airlines στην προσπάθεια της να μειώσει τα κόστη της αναλύει σε έρευνα που έκανε τις<...> απουσίες του προσωπικού της και τους καλεί να μην απουσιάζουν από την εργασία τους παρά μόνο τις μέρες που πραγματικά είναι πολύ άρρωστοι και πραγματικά ανίκανοι για εργασία.

Ο γενικός διευθυντής της American Airlines Don Carty σε ανακοίνωσή του προς τους εργαζομένους της εταιρίας τους προτρέπει να προσπαθήσουν να μειώσουν τις μέρες που λείπουν από την εργασία τους και φυσικά και τα κόστη των αποζημιώσεων που παίρνουν για τις αναρρωτικές τους άδειες. Ο κ. Don Carty είπε ότι σύμφωνα με σχετική έρευνα που έγινε μια συνηθισμένη μέρα του 2002, περίπου το 5% των Αμερικανών εργαζομένων -που αντιπροσωπεύουν περίπου 3.700 ανθρώπους- δεν δούλεψαν την ημέρα αυτή για λόγους ασθενείας, κοστίζοντας στην αεροπορική εταιρία περισσότερο από 1 εκατ. δολάρια.

“Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα όλοι οι υπάλληλοι μας να έρχονται στην δουλειά,εκτός και αν η αρρώστια ή ο τραυματισμός τους πραγματικά δεν τους επιτρέπει να εργασθούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Carty στο μήνυμά τους προς τους εργαζόμενους της American Airlines, και πρόσθεσε ότι “αν είσαστε ικανοί για εργασία και απλά δεν θέλετε να έρθετε στην δουλειά, θα πρέπει να το ξανασκεφθείτε.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024