Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΟΕΣ: ‘Εμποροπανήγυρις’ βάσει νόμου ο Συνεδριακός Τουρισμός

ΣΕΟΕΣ: ‘Εμποροπανήγυρις’ βάσει νόμου ο Συνεδριακός Τουρισμός

Την ανυπαρξία σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού επισήμανε, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων Τάσος Κούμανης. Ειδικότερα, στην […]

Την ανυπαρξία σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού επισήμανε, μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων Τάσος Κούμανης<...>. Ειδικότερα, στην εκπομπή του G.B.C, ο κ. Κούμανης τόνισε το γεγονός ότι η λειτουργία του κλάδου στηρίζεται σε νομοθεσίες του 1924 και 1928 “περί εμποροπανήγυρις”.

Αναφερόμενος στην “XENIA 2003” σημείωσε ότι κεντρικό σημείο αναφοράς της Εκθέσεως θα αποτελέσει η παρουσία μελέτης με θέμα: “Ο Εκσυγχρονισμός, κλειδί στην Ανταγωνιστικότητα”. Όπως συμπλήρωσε, η φετινή “XENIA” θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ΟΛΠ από τις 24 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου. Επίσης, στο πλαίσιο της “XENIA 2003” θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων Τάσος Κούμανης καυτηρίασε τη μη ύπαρξη Convention Bureau σε αρκετές μεγάλες πόλεις της χώρας, μολονότι υπήρχαν οι σχετικές δεσμεύσεις του προέδρου του Ε.Ο.Τ. Γιάννη Πατέλλη ένα χρόνο πριν.

Τέλος, υπογράμμισε ότι το Μητροπολιτικό Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, του οποίου ο διαγωνισμός πήρε νέα αναβολή για τις 4 Φεβρουαρίου, θα σηματοδοτήσει την αλλαγή της εικόνας της τουριστικής υποδομής στην Αττική ενισχύοντας “ποιοτικά” τον τουρισμό της πρωτεύουσας και τους χειμερινούς μήνες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024