Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Κοινωνικός Τουρισμός πάει εναλλακτικές διακοπές

Κάλη Δάφνη - 15 Ιανουάριος 2003, 00:00

Ποσό 23,5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας...

Ποσό 23,5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας<...>

. Παράλληλα, η Εργατική Εστία εντάσσει στο πρόγραμμά της νέες δράσεις όπως το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού στην Κύπρο, για το οποίο η συνολική δαπάνη θα ανέλθει περίπου στα 300.000 ευρώ. Για πρώτη φορά, επίσης θα εφαρμοστεί ένα Πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού, που αφορά κυρίως νέους και νέες,  η δαπάνη για το οποίο θα ανέλθει σε 100.000 ευρώ.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ρέππας τα δύο νέα προγράμματα, προσθέτουν στις δράσεις που μέχρι τώρα εφαρμόζει η Εργατική Εστία και βεβαίως αναλόγως της απόδοσής τους ή του ενδιαφέροντος που θα συγκεντρώσουν θα γίνει προσπάθεια να εμπλουτιστούν τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ι.Παπαμιχαήλ υπογράμμισε ότι το Πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού είναι φέτος αυξημένο κατά 25%. Για το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού, το οποίο έχει στόχο την προσέγγιση της νεολαίας, σε πρώτη φάση αφορά σε 1000 περίπου δικαιούχους. Το πρόγραμμα που είναι πειραματικό σε αυτό το στάδιο θα περιλαμβάνει ράφτινγκ, ορειβασία, καγιάκ σε ποτάμια κ.α. Για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού στην Κύπρο ο κ. Παπαμιχαήλ είπε ότι είναι, επίσης, πειραματικό και ότι κάθε δικαιούχος θα επιδοτηθεί με 200 ευρώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top