Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΠως η Ισπανία προωθεί το γκολφ

Πως η Ισπανία προωθεί το γκολφ

Ο Guy Roberts διευθυντής του Andalucian Golf Partners, της Ισπανίας ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των τουριστών που ταξιδεύουν στην Ισπανία για να παίξουν γκολφ, στην ομιλία του στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο […]

Ο Guy Roberts διευθυντής του Andalucian Golf<.> Partners, της Ισπανίας ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των τουριστών που ταξιδεύουν στην Ισπανία για να παίξουν γκολφ, στην ομιλία του στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Γκολφ.
Ο κ. Guy Roberts ανέφερε ότι οι σπουδαιότερες αγορές για την Ισπανία είναι η Ιρλανδία, η Βρετανία, και ακολουθούν οι Σκανδιναβικές χώρες και η Γερμανία.
Η ζήτηση, ανέφερε χαρακτηριστικά, παρουσιάζει αυξητική τάση και μάλιστα μεγαλώνει περισσότερο από ό,τι η προσφορά.
Τα κύρια σημεία που προσέχουν οι τουρίστες-παίχτες του γκολφ είναι η εύκολη πρόσβαση στα γήπεδα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η ταχύτητα, η ευελιξία, και η αξιοπιστία της εξυπηρέτησης.
Επίσης, σημαντικό ρόλο για τον τουριστικό πράκτορα πρέπει να παίζουν και οι καλές σχέσεις του με τους προμηθευτές.
Κάνοντας μερικά σχόλια ο κ. Quinlan, ανέφερε ότι οι Γερμανοί τουρίστες-παίκτες γκολφ είναι λιγότερο ενημερωμένοι και αγοράζουν περισσότερο μέσω κάποιου τουριστικού πράκτορα. Σαν αποτέλεσμα πολλές φορές είναι κακοπληροφορημένοι και απαιτούν από τους προορισμούς διευκολύνσεις που δεν μπορούν να λάβουν. Χρέος του τουριστικού πράκτορα είναι να τους εξηγεί τις δυνατότητες και τις διαφορετικές συνθήκες που υπάρχουν σε κάθε προορισμό, για να αποφεύγονται τα προβλήματα και τα παράπονα.
Σε αντίθεση οι Βρετανοί τουρίστες-παίκτες του γκολφ είναι πολύ καλά ενημερωμένοι γιατί διαβάζουν περιοδικά και άρθρα για το γκολφ και ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στο χώρο. Έτσι γνωρίζουν τι μπορεί ο κάθε προορισμός να τους προσφέρει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024