Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ακύρωση του συνεδρίου του AHEPA

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιανουάριος 2003, 00:00

Καίριο πλήγμα για τη συνεδριακή Ελλάδα χαρακτηρίζει ο ΣΕΠΟΣ την ακύρωση του ετησίου Συνεδρίου των AHEPA<...>

(American Hellenic Educational Progressive Association) το οποίο είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στη χώρα μας το 2003.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης James F. Dimitriou, οι AHEPA απλά συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίες συνιστούν στους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μεγάλες συναθροίσεις εκτός της χώρας για το φόβο τρομοκρατικών ενεργειών.

Σχετική επιστολή απηύθυνε ο γενικός γραμματέςας του ΣΕΠΟΣ Ζαχαρίας Καπλανίδης προς τον πρόεδρο James Dimitriou και το Δ.Σ. των AHEPA. Συγκεκριμένα στην επιστολή επισημαίνεται η συνεισφορά των AHEPA στην προαγωγή και προστασία των ελληνικών θεμάτων σε όλο τον κόσμο εκφράζεται η απογοήτευση από την ακύρωση του συνεδρίου, υπογραμμίζεται ότι τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου δεν έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα και τονίζονται οι αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η ακύρωση αυτή στο συνεδριακό τουρισμό της χώρας μας αλλά και στην συνολικότερη εικόνα της, ιδιαίτερα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top