Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑκύρωση του συνεδρίου του AHEPA

Ακύρωση του συνεδρίου του AHEPA

Καίριο πλήγμα για τη συνεδριακή Ελλάδα χαρακτηρίζει ο ΣΕΠΟΣ την ακύρωση του ετησίου Συνεδρίου των AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) το οποίο είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στη χώρα μας […]

Καίριο πλήγμα για τη συνεδριακή Ελλάδα χαρακτηρίζει ο ΣΕΠΟΣ την ακύρωση του ετησίου Συνεδρίου των AHEPA<...> (American Hellenic Educational Progressive Association) το οποίο είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στη χώρα μας το 2003.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης James F. Dimitriou, οι AHEPA απλά συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίες συνιστούν στους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μεγάλες συναθροίσεις εκτός της χώρας για το φόβο τρομοκρατικών ενεργειών.

Σχετική επιστολή απηύθυνε ο γενικός γραμματέςας του ΣΕΠΟΣ Ζαχαρίας Καπλανίδης προς τον πρόεδρο James Dimitriou και το Δ.Σ. των AHEPA. Συγκεκριμένα στην επιστολή επισημαίνεται η συνεισφορά των AHEPA στην προαγωγή και προστασία των ελληνικών θεμάτων σε όλο τον κόσμο εκφράζεται η απογοήτευση από την ακύρωση του συνεδρίου, υπογραμμίζεται ότι τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου δεν έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα και τονίζονται οι αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η ακύρωση αυτή στο συνεδριακό τουρισμό της χώρας μας αλλά και στην συνολικότερη εικόνα της, ιδιαίτερα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024