Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕυρωπαϊκή Χειμερινή Μαθητική Εβδομάδα στον Παρνασσό

Ευρωπαϊκή Χειμερινή Μαθητική Εβδομάδα στον Παρνασσό

Ενα πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Χειμερινή Μαθητική Εβδομάδα» υλοποιείται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο της προώθησης του χειμερινού τουρισμού. Το Πρόγραμμα, που τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων […]

Ενα πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Χειμερινή Μαθητική Εβδομάδα» υλοποιείται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο της προώθησης του χειμερινού τουρισμού<...>. Το Πρόγραμμα, που τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Παιδείας και Εξωτερικών και εκτελείται από την ΕΤΑ, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αναπτύξουν κοινές δραστηριότητες επί μια εβδομάδα και να μοιραστούν την εμπειρία του ελληνικού βουνού συνδυάζοντας διακοπές, άθληση και μάθηση.

Η εναρκτήρια συνάντηση, παρουσία του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Γιάννη Πατέλλη, έγινε χθες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με μαθητές σχολείων από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ουγγαρία, που αποτελούν την πρώτη ομάδα του προγράμματος.
Στην συνάντηση μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑ Τάσος Χωμενίδης, ενώ παρευρέθηκαν ο Νομάρχης Φωκίδας, οι δήμαρχοι Αράχωβας και Δαύλειας και οι λοιπές αρχές της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024