Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧιλιάδες τουρίστες υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα

Χιλιάδες τουρίστες υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα

Κατάλογος με 27.000 υπογραφές τουριστών, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα παραδόθηκε στον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο. Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης των υπογραφών, που ξεκίνησε το 1997 […]

Κατάλογος με 27.000 υπογραφές τουριστών, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα παραδόθηκε στον<...> υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης των υπογραφών, που ξεκίνησε το 1997 ανήκει στην κ. Aννα Σιδηροπούλου, κάτοικο των Αναφιώτικων της Πλάκας. Ο υπουργός Πολιτισμού υποδέχθηκε την κ. Σιδηροπούλου στο γραφείο του προκειμένου να τη συγχαρεί και προσωπικά για την προσπάθειά της.

“Η δουλειά που κάνετε είναι εντυπωσιακή και θερμά συγχαρητήρια, γιατί έχετε πάρει αυτή την πρωτοβουλία μόνη σας, γιατί πιστεύετε σε αυτή την υπόθεση και γιατί δείχνετε έτσι μια σύγχρονη μορφή πατριωτισμού, αγωνίζεστε και για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και για την αξιοπρέπεια του μνημείου” είπε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος χάρισε στην κ. Σιδηροπούλου ένα αναθηματικό ανάγλυφο από την Ακρόπολη από τα αντίγραφα που βγάζει το ΤΑΠΑ.

Η κ. Σιδηροπούλου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μαζεύει υπογραφές μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024