Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛύση στο πρόβλημα των ενοικιαζόμενων δωματίων με το ΤΕΒΕ ζητά η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Λύση στο πρόβλημα των ενοικιαζόμενων δωματίων με το ΤΕΒΕ ζητά η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με το ΤΕΒΕ η Συνομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.)….

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με το ΤΕΒΕ ζητά από τους<...> αρμόδιους φορείς η Συνομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. οι ιδιοκτήτες των 40.000 επιχειρήσεων του κλάδου διακατέχονται από μεγάλη αγανάκτηση γιατί το ΤΕΒΕ τους υποχρεώνει -ακόμα και με μικρό αριθμό δωματίων- να ασφαλίζονται υποχρεωτικά στο Ταμείο, καταβάλλοντας ετησίως 2.054 ευρώ (700.000 δρχ.) μολονότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ασφαλισμένοι σε άλλο κύριο ασφαλιστικό φορέα.

Η αγανάκτηση αυτή, υπογραμμίζει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. δεν απευθύνεται μόνο προς την κυβέρνηση, αλλά και προς όλους τους βουλευτές γιατί σε πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε φρόντισαν στην κατηγορία των νέων ασφαλισμένων να απαλλάξουν τους ασφαλισμένους στο ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ, Ταμείο Νομικών από την υποχρεωτική τους ασφάλιση στο ΤΕΒΕ, μολονότι ορισμένοι από αυτούς διαθέτουν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Είναι δε γνωστό ότι οι περισσότεροι από τους βουλευτές είναι ασφαλισμένοι στα προαναφερόμενα ταμεία. Η ενέργειά τους αυτή αποτελεί κατάφορη πρόκληση για τον ελληνικό λαό, επισημαίνει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., τη στιγμή που σήμερα οι επιχειρηματίες με μικρό αριθμό δωματίων αναγκάζονται να δηλώνουν στην εφορία διακοπή εργασιών γιατί δεν μπορούν να αντέξουν το δυσβάσταχτο κόστος της εισφοράς στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η παραξενοδοχία σε βάρος της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών που όλοι αναμένουν ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Ελπίζουμε οι πατέρες του έθνους να ευαισθητοποιηθούν και να δώσουν το γρηγορότερο άμεση λύση στο πρόβλημά μας για να αποδείξουν ότι στην Δημοκρατία μας δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις τόσο προκλητικές και δη σε βάρος των ασθενέστερων τάξεων” καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024