Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βρυξέλλες

Παρουσίαση της "Πάτρας - Πολιτιστική Πρωτεύουσα" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Κάλη Δάφνη - 20 Ιανουάριος 2003, 00:00

Το φάκελο "Πάτρα - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006" θα παρουσιάσει σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Το φάκελο “Πάτρα - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006” θα παρουσιάσει ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου<...>

, μετά από την παρουσίαση του Προγράμματος της Ελληνικής Προεδρίας για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Η προετοιμασία της παρουσίασης της υποψηφιότητας της Πάτρας ολοκληρώθηκε κατά τη σχετική σύσκεψη που έγινε στις 16 Ιανουαρίου στο υπουργείο Πολιτισμού υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου με τη συμμετοχή και του δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Καράβολα.  Διαμορφώθηκε, επίσης, το πρόγραμμα των επόμενων ενεργειών που περιλαμβάνει επίσκεψη επιστημονικού και τεχνικού κλιμακίου του υπουργείου Πολιτισμού στην Πάτρα στις 30 Ιανουαρίου και επίσκεψη του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου το διάστημα μεταξύ 10 και 14 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής θα πραγματοποιηθεί η επίσημη σύσταση του φορέα διαχείρισης του πολιτιστικού και επικοινωνιακού προγράμματος και θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των πρόσθετων έργων πολιτιστικής υποδομής, πέραν αυτών που είναι ήδη ενταγμένα στον κατάλογο των Ολυμπιακών έργων και των πολιτιστικών έργων του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top