Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δημιουργείται το πρώτο θεματικό πάρκο Disney στην Κίνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιανουάριος 2003, 00:00

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και επίσημα η δημιουργία του πρώτου θεματικού πάρκου Disney, του<...>

Hong Kong Disneyland, στην Κίνα, οριοθετώντας μια νέα εποχή για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Hong Kong και μια πολύ σπουδαία κίνηση στην παγκόσμια επέκταση των θεματικών πάρκων Disney.

Το πάρκο θα βρίσκεται σε μια έκταση 310 εκταρίων βόρεια του νησιού Lantau, και θα συμπεριλαμβάνει δύο ξενοδοχεία και πολλές βέβαια επιλογές για διασκέδαση και φαγητό.

‘Αυτό το σχέδιο αντιπροσωπεύει άλλο ένα σπουδαίο βήμα προς τα μπροστά, το οποίο θα φέρει τις κλασικές ιστορίες και τους χαρακτήρες του Disney πιο κοντά στο πιο πολυπληθές έθνος του κόσμου’, δήλωσε ο κ. Michael Eisner πρόεδρος και CEO της Disney.

Η συμφωνία για την Hong Kong Disneyland συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση από την πλευρά της κυβέρνησης δημιουργίας νέας υποδομής, δρόμων, και άλλων υποστηρικτικών κατασκευών από την αρχή κιόλας των εργασιών για την Hong Kong Disneyland με στόχο την καλύτερη διαμονή και διακίνηση των χιλιάδων εργατών και αυτοκινήτων που θα απασχοληθούν στο έργο. Μέχρι το τέλος του 2004 υπολογίζεται ότι θα έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top