Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη στο Νομό Μεσσηνίας

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Ιανουάριος 2003, 00:00

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, ΙΝΑΔΕ, σε συνέχεια της ημερίδας με θέμα ‘Τουριστική Ανάπτυξη στη<...>

Δυτική Ελλάδα - Προοπτικές Νομού Ηλείας’ και λόγω της επιτυχίας της, διοργανώνει ημερίδα με θέμα, ‘Τουριστική Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα - Προοπτικές Νομού Μεσσηνίας’.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με την συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2003 στο Αμφιθέατρο της ΝΑΜ ‘Αλέξανδρος Κουμουνδούρος’. Την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της ημερίδας σαν ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει ο κ. Δημήτρης Γεωργαράκης, γ.γ. τουρισμού, ο κ. Δημήτρης Δράκος, νομάρχης Μεσσηνίας, ο κ. Κώστας Ζαΐμης, πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ, ο κ. Κώστας Κουτσίκος, γ.γ. ΕΒΕΑ, ο κ. Γιάννης Βλάικος, πρόεδρος της Πολιτιστικής και Οικολογικής Κίνησης Αλοννήσου, ο κ. Σταύρος Κυριακούλης, πρόεδρος του Ομίλου Κυριακούλη, ο κ. Γιώργος Ντάκος, πρόεδρος και Διευθύνων  Σύμβουλος DMC-Stedima, σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ο κ. Πάρις Γιαννίκος πρόεδρος του Art Factory, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους και άλλοι επιχειρηματίες από την Πελοπόννησο στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης. Τις ομιλίες θα συντονίσει εκπρόσωπος του ΙΝΑΔΕ, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η εταιρίας iforce Επικοινωνίες Α.Ε.’‘

Η ημερίδα αναμένεται να συγκεντρώσει την προσοχή του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, αφού θα καταπιαστεί με ένα θέμα που αποδεικνύεται ότι συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top