Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Τάξεις Χιονιού” στον Παρνασσό

“Τάξεις Χιονιού” στον Παρνασσό

Σχολεία από τις περιοχές της Κυψέλης, Ν. Σμύρνης και Ν. Λιοσίων καθώς, επίσης, από την Αυστρία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία παίρνουν μέρος αυτή την εβδομάδα στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Χειμερινής […]

Σχολεία από τις περιοχές της Κυψέλης, Ν. Σμύρνης και Ν. Λιοσίων καθώς, επίσης, από την Αυστρία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία παίρνουν μέρος αυτή την εβδομάδα στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Χειμερινής Σχολικής Εβδομάδας<...> (Ε.Χ.Σ.Ε.), που τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης, Παιδείας, Εξωτερικών και εκτελείται από την ΕΤΑ.

Συγκεκριμένα, η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα οργανώνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πρόγραμμα εννέα εβδομάδων με συμμετοχή είκοσι επτά σχολείων της Ευρώπης και είκοσι επτά ελληνικών σχολείων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλοξενία στην Αράχωβα, μαθήματα σκι και επισκέψεις στον Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών. Όλα αυτά γίνονται χωρίς διακοπή των σχολικών μαθημάτων, τα οποία γίνονται κανονικά στο σχολείο της Αράχωβας.

Η χειμερινή σχολική εβδομάδα έχει πολλαπλή σημασία:

  • Προβάλει διεθνώς τις χειμερινές τουριστικές υποδομές της χώρας
  • Συμφιλιώνει την νέα γενιά με τον χειμερινό τουρισμό και δημιουργεί τους νέους τουριστικούς πελάτες του χειμώνα
  • Επεκτείνει την τουριστική περίοδο

αλλά, κυρίως, ενισχύει την ύπαιθρο λειτουργώντας ως μοχλός δημιουργίας ανάπτυξης της υπαίθρου, δίνοντας νέα επαγγέλματα στους κατοίκους της επαρχίας.

Στη φωτό: από αριστερά, Τάσος Χωμενίδης Δ/νων Σύμβουλος ΕΤΑ Α.Ε, Γιάννης Πατέλης Πρόεδρος ΕΟΤ, Γεώργιος Ανδρέου Δήμαρχος Αράχωβας, πίσω, ο νέος Νομάρχης Βοιωτίας κ. Περγαντάς

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024