Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσιάστηκε η υποψηφιότητα της Πάτρας “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006” στο Ευρωκοινοβούλιο

Παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα της Πάτρας “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006” στο Ευρωκοινοβούλιο

Το φάκελο υποψηφιότητας της Πάτρας “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – 2006” παρουσίασε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…

Το φάκελο υποψηφιότητας της Πάτρας “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – 2006” παρουσίασε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου<...>.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πρωτοβουλία της Πάτρας να συνεργαστεί -μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση- με την πόλη της Λεμεσού με την οποία είναι αδελφοποιημένη. Η Λεμεσός θα διοργανώσει το 2006 τον Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις προτεραιότητες και πρωτοβουλίες της Ελληνικής Προεδρίας στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις Ευρωβουλευτών.

Επίσης, ο υπουργός Πολιτισμού πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την αρμόδια ευρωπαία επίτροπο για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Βιβιάν Ρέντιγκ καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού, Νεότητας, Οπτικοακουστικών, Παιδείας και Αθλητισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μισέλ Ροκάρ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024