Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα της Πάτρας "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006" στο Ευρωκοινοβούλιο

Σπύρος Ζούγρης - 21 Ιανουάριος 2003, 00:00

Το φάκελο υποψηφιότητας της Πάτρας "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - 2006" παρουσίασε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Το φάκελο υποψηφιότητας της Πάτρας “Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - 2006” παρουσίασε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου<...>

.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πρωτοβουλία της Πάτρας να συνεργαστεί  -μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση- με την πόλη της Λεμεσού με την οποία είναι αδελφοποιημένη.  Η Λεμεσός θα διοργανώσει το 2006 τον Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις προτεραιότητες και πρωτοβουλίες της Ελληνικής Προεδρίας στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις Ευρωβουλευτών.

Επίσης, ο υπουργός Πολιτισμού πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την αρμόδια ευρωπαία επίτροπο για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Βιβιάν Ρέντιγκ καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού, Νεότητας, Οπτικοακουστικών, Παιδείας και Αθλητισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μισέλ Ροκάρ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top