Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsH Alamo επεκτείνεται παγκοσμίως με ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη

H Alamo επεκτείνεται παγκοσμίως με ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη

Η Alamo Car Rentals επεκτείνει τις λειτουργίες της σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά δημιουργώντας νέα δομή στη διοίκηση των Ευρωπαϊκών της γραφείων. Στόχος αυτής […]

Η Alamo<.> Car Rentals επεκτείνει τις λειτουργίες της σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά δημιουργώντας<...> νέα δομή στη διοίκηση των Ευρωπαϊκών της γραφείων.

Στόχος αυτής της αναδιάρθρωσης είναι η βελτίωση της εικόνας της εταιρίας στα ήδη υπάρχοντα γραφεία της στην Βόρεια Αμερική, αλλά και η προσπάθεια διεύρυνσης της εικόνας της στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Επικεφαλής της νέας ομάδας διοίκησης είναι ο κ. Nick Harwood, αντιπρόεδρος διεθνών πωλήσεων και marketing. O κ. Harwood δήλωσε ότι: "όσο θα επεκτείνεται η τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, τόσο θα υποστηρίζουμε και θα ακολουθούμε τους νέους προορισμούς διακοπών" πρόσθεσε, επίσης, ότι: "σ' αυτήν την επέκταση και την βελτίωση των υπηρεσιών μας, θα βοηθήσει πολύ και η πρόοδος που έχει γίνει στο δίκτυο μας. Στοχεύουμε στην διευκόλυνση των πελατών μας που νοικιάζουν αυτοκίνητα συχνά για τα ταξίδια τους, είτε αυτοί είναι επαγγελματίες είτε όχι."

Η επέκταση της Alamo στην Ευρώπη θα συμπεριλάβει την Μάλτα και την Ιταλία, όπως επίσης και την Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024