Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ Autohellas Hertz ακόμα μια χρονιά διακρίθηκε ως 'True Leader' από την ICAP
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Autohellas Hertz ακόμα μια χρονιά διακρίθηκε ως 'True Leader' από την ICAP

Η εταιρεία αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η Autohellas Hertz συγκαταλέγεται για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στους True Leaders της Ελλάδας, σύμφωνα με τη λίστα True Leaders 2020 της ICAP. Η λίστα δημοσιεύεται για 11η συνεχή χρονιά υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Η εταιρεία αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 59 εταιρείες και 15 ομίλους που βραβεύτηκαν, σε σύνολο 30.000 επιχειρήσεων που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων.

Η αναγνώριση αυτή, έχει ειδική σημασία καθώς αποτυπώνει την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και την προσαρμοστικότητα που επέδειξε η Autohellas σε μία χρονιά ανατροπών και πρωτόγνωρων συνθηκών. Ειδικότερα, η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει σημαντική κερδοφορία, ενώ σε επιχειρησιακό επίπεδο εστίασε στην περαιτέρω ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών της, ανταποκρινόμενη πλήρως στις νέες ανάγκες του κοινού. Ταυτόχρονα, συνέχισε να επενδύει στην ηλεκτροκίνηση, ενισχύοντας τον ηλεκτροκίνητο στόλο της με απώτερο στόχο ένα καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

“Με την πολύτιμη συνδρομή και την τεχνογνωσία των 1.400 ανθρώπων μας, διακριθήκαμε ακόμα μια χρονιά ως ‘True Leaders’ και δεσμευόμαστε ότι η Autohellas Hertz θα συνεχίσει να αναπτύσσεται μεγιστοποιώντας την αξία που δημιουργούμε για τους πελάτες, τους μετόχους μας και τη χώρα. Με αφετηρία τον στόλο μας, που σήμερα ξεπερνά τα 46,000 οχήματα, οραματιζόμαστε να συνεχίσουμε να ηγούμαστε των εξελίξεων στον κλάδο μας, προσφέροντας ποιοτικές, ευέλικτες και περιβαλλοντικά φιλικές υπηρεσίες“, δήλωσε ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος της Autohellas ΑΤΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024