Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜετά το τέλος του 2023 το όριο ηλικίας στα τουριστικά λεωφορεία – Ικανοποίηση στον κλάδο των τουριστικών γραφείων

Μετά το τέλος του 2023 το όριο ηλικίας στα τουριστικά λεωφορεία – Ικανοποίηση στον κλάδο των τουριστικών γραφείων

Ανακοινώθηκε η κατ’εξαίρεση αναστολή της ισχύος του ορίου ηλικίας κυκλοφορίας, μεταξύ άλλων, και των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης καθώς και των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης ανοικτού τύπου αστικής περιήγησης πόλεων.

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο κλάδος των τουριστικών γραφείων – ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων, για την Απόφαση που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με το όριο ηλικίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο ανακοίνωσε την παράταση, δηλαδή την κατ’εξαίρεση αναστολή της ισχύος του ορίου ηλικίας κυκλοφορίας, μεταξύ άλλων, και των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης καθώς και των ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης ανοικτού τύπου αστικής περιήγησης πόλεων, έως την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Η Ομοσπονδία FedHATTA ανακοίνωσε το νέο στις Ενώσεις – μέλη της λαμβάνοντας θετικά σχόλια, κυρίως μετά απόεπανειλημμένες προσπάθειές της, υπομνήματα και συζητήσεις με σκοπό την επίλυση ενός ζητήματος που ταλανίζει τον κλάδο σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με το αρμόδιο υπουργείο και για άλλα προβλήματα, των οποίων η οριστική επίλυση διεκδικείται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024