Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑνοιχτά τα Τέμπη στην κυκλοφορία
Ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών Δ. Ρέππα

Ανοιχτά τα Τέμπη στην κυκλοφορία

Το “πράσινο φως” για να δοθούν τα Τέμπη στην κυκλοφορία έδωσε ο υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας, με ανακοίνωσή του στην οποία τονίζει: “Είναι γνωστό ότι όσα προβλέπονται στη σχετική μελέτη έχουν εφαρμοστεί ώστε ο δρόμος στα Τέμπη να διαθέτει επίπεδο οδικής ασφάλειας σαφώς ανώτερο από αυτό που διέθετε όλα τα…

Το “πράσινο φως” για να δοθούν τα Τέμπη στην κυκλοφορία έδωσε ο υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας, με ανακοίνωσή του στην οποία<...> τονίζει: “Είναι γνωστό ότι όσα προβλέπονται στη σχετική μελέτη έχουν εφαρμοστεί ώστε ο δρόμος στα Τέμπη να διαθέτει επίπεδο οδικής ασφάλειας σαφώς ανώτερο από αυτό που διέθετε όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην κυκλοφορία και ανώτερο των απαιτούμενων από τις ελβετικές αρχές προδιαγραφών για την οδική ασφάλεια. Κατόπιν τούτου πιστεύω ότι είναι πράξη ευθύνης η δίοδος των Τεμπών να δοθεί στην κυκλοφορία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024