Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑποκλεισμένο κάτω από τη Μάγχη βρέθηκε τρένο Eurostar
Αναμένεται ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις

Αποκλεισμένο κάτω από τη Μάγχη βρέθηκε τρένο Eurostar

Μια αμαξοστοιχία Eurostar, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες-Λονδίνο με 260 επιβάτες, βρέθηκε αποκλεισμένη χθες το πρωί στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη εξαιτίας μιας βλάβης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τα […]

Μια αμαξοστοιχία Eurostar, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες-Λονδίνο με 260 επιβάτες, βρέθηκε αποκλεισμένη χθες το πρωί<...> στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη εξαιτίας μιας βλάβης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τα επανειλημμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Eurostar λόγω του ψύχους, ανακοίνωσαν η εταιρεία των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF και η Eurostar.

Όπως ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο, η Eurotunnel, η εταιρεία που διαχειρίζεται την υποθαλάσσια σήραγγα κάτω από τη Μάγχη, έστειλε ένα σωστικό συνεργείο για να βοηθήσει. Οι επιβάτες μεταφερθηκαν σε άλλη αμαξοστοιχία με προορισμό το Λονδίνο. Η κυκλοφορία των Eurostar δε διακόπηκε, όμως αναμένεται ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις, προειδοποίησε η εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024