Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑσφαλτοτάπητας στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ασφαλτοτάπητας στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρου Σπυρίδωνος, η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων δημοσίευσε τη διακήρυξη για τη δημοπρασία του έργου: «Κατασκευή Ασφαλτοτάπητων στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου», […]

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρου Σπυρίδωνος, η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων δημοσίευσε τη διακήρυξη για τη δημοπρασία του έργου: «Κατασκευή Ασφαλτοτάπητων στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου», συνολικού<…>προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιΐας Α.Ε και έχει εγγραφεί από το Υπουργείο Οικονομίας και Oικονομικών στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Σπυρίδων αναφερόμενος στις παρεμβάσεις, σε όλο το μήκος του Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας, επεσήμανε πως αυτές γίνονται συστηματικά και με προγραμματισμό τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και την αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου.

Οι παρεμβάσεις αυτές βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το γενικό πρόγραμμα βελτίωσης των υποδομών στις εθνικές οδούς της περιοχής σε μια προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης τους προς όφελος των πολιτών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024