Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΧωρίς φορτηγά στις εθνικές οδούς το τριήμερο

Χωρίς φορτηγά στις εθνικές οδούς το τριήμερο

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ανακοίνωσετο υπουργείο δημόσιας τάξης ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Παράλληλα, ενόψει του τριημέρου, οι […]

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ανακοίνωσε<...>το υπουργείο δημόσιας τάξης ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Παράλληλα, ενόψει του τριημέρου, οι υπηρεσίες τροχαίας της ελληνικής αστυνομίας θέτουν σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας.

Συγκεκριμένα, αυξημένα μέτρα λαμβάνονται στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας και ειδικότερα, στα κύρια σημεία εξόδου-εισόδου σε μεγάλα αστικά κέντρα, σε βασικούς οδικούς κόμβους εκτός αλλά και εντός κατοικημένων περιοχών και κυρίως στους σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως υπεραστικών λεωφορείων, τρένων, αερολιμένων, χώρους θρησκευτικών εκδηλώσεων και γενικά σε διάφορα σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση του κοινού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024