Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕπίκαιρη ερώτηση Φούρα για το αυτοκινητοδρόμιο

Επίκαιρη ερώτηση Φούρα για το αυτοκινητοδρόμιο

`Αμεσο καθορισμό των προδιαγραφών λειτουργίας αυτοκινητοδρομίου ζητά με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλήπρος την υπουργό τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. […]

`Αμεσο καθορισμό των προδιαγραφών λειτουργίας αυτοκινητοδρομίου ζητά με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή<...>προς την υπουργό τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Φούρας.

Ειδικότερα ο βουλευτής Αχαΐας ζητά από την υπουργό να κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο όπως τονίζει καθυστερεί ανεξήγητα επί ένα χρόνο, προκειμένου να μπορέσει το Διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας να καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο για την ένταξή του στον αναπτυξιακό νόμο. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Παρότι το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει την εξέλιξη επενδυτικών πρωτοβουλιών, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και άλλες πλευρές της κυβερνητικής δράσης, μας στερούν τη δυνατότητα να ξεκινήσει επιτέλους και στην Ελλάδα η κατασκευή και λειτουργία σύγχρονου αυτοκινητοδρομίου”.

Και συνεχίζει: “Ερωτάται η κυρία υπουργός πότε θα εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα για τον καθορισμό των προδιαγραφών αυτοκινητοδρομίου, προκειμένου να μπορέσει το Διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας να καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο για την ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο; Έτσι μόνο θα διαψεύσει η Κυβέρνηση όσους ισχυρισμούς προβάλλονται, ότι η καθυστέρηση έκδοσης του προεδρικού διατάγματος οφείλεται σε σκοπιμότητες εξυπηρέτησης άλλων περιοχών και άλλων επιχειρηματικών σχημάτων, που με τις παρεμβάσεις τους αφήνουν το θέμα σε εκκρεμότητα και στερούν τη χώρα από ένα σύγχρονο διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024