Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΚρατήσεις μέσω Internet για το Eurotunnel

Κρατήσεις μέσω Internet για το Eurotunnel

To Eurotunnel άρχισε να προσφέρει για τους επιβάτες του τη δυνατότητα κρατήσεων μέσω του internet. Οι χώρες που αφορά το σύστημα είναι η Αγγλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, […]

To Eurotunnel άρχισε να προσφέρει για τους επιβάτες του τη δυνατότητα κρατήσεων μέσω του internet<.>. Οι χώρες που αφορά το σύστημα είναι η Αγγλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Γερμανία, και το Λουξεμβούργο.
Η διαδικασία για την κράτηση και την πληρωμή της είναι πολύ απλή, χωρισμένη σε 6 εύκολα βήματα που για την ολοκλήρωση τους χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά ακόμα και από τον πιο καινούργιο χρήστη. Επίσης, δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία του check in.
Παράλληλα, υπάρχει όμως και η δυνατότητα για κρατήσεις μέσω τουριστικών πρακτόρων.
Η περιοχή του Internet όπου γίνεται η συναλλαγή είναι προστατευμένη περιοχή, που σημαίνει ότι υπάρχει ασφάλεια στις συναλλαγές, και σε ότι αφορά στις πιστωτικές κάρτες για την πληρωμή του εισιτηρίου.
Με το Eurotunnel ταξίδεψαν το 1998 20 εκατ. επιβάτες και μεταφέρθηκαν 11 εκατ. τόνοι φορτίο δίνοντας στο Eurotunnel μια σπουδαία θέση ανάμεσα στους Ευρωπαϊκούς μεταφορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024