Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέες Διοικήσεις στον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Νέες Διοικήσεις στον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και Μεταφορών & Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη, μετά από πρόταση του τελευταίου, ανασυγκροτούνται τα Διοικητικά Συμβούλιατου Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος […]

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και Μεταφορών & Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη, μετά από πρόταση του τελευταίου, ανασυγκροτούνται τα Διοικητικά Συμβούλια<...>του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος και των θυγατρικών του ετιρειών, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΔΙΣΥ και ΓΑΙΑΟΣΕ. Θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία για την κάλυψη των θέσεων των Διευθυνόντων Συμβούλων, όπου απαιτείται, καθώς και η διαδικασία έγκρισης των νέων μελών των Διοικήσεων από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:
ΟΣΕ


  • Πρόεδρος: Νίκος Εμπέογλου
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Γιαννούσης

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

  • Πρόεδρος: Ηλίας Καβαλιεράκης
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Γιάννος Μιχόπουλος

Σημειώνεται ότι η τοποθέτηση ατόμων στις θέσεις του Διευθύνοντα Σύμβουλου είναι προσωρινή, αφού η θέση θα προκηρυχθεί.

Με βάση τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον εταιρικό μετασχηματισμό του ΟΣΕ και την απορρόφηση της ΓΑΙΑΟΣΕ και του ΕΔΙΣΥ από την ΟΣΕ Α.Ε., στις δύο αυτές εταιρίες (ΓΑΙΑΟΣΕ και ΕΔΙΣΥ) Πρόεδρος στα Διοικητικά τους Συμβούλια τοποθετείται προσωρινά ο κ. Γιώργος Γιαννούσης και Διευθύνοντες Σύμβουλοι στην ΓΑΙΑΟΣΕ και στον ΕΔΙΣΥ παραμένουν προσωρινά και μέχρι την απορρόφηση των εταιριών από τον ΟΣΕ ο κ. Παύλος Χειμωνιάδης και κ. Βασίλης Μακαντάσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024