Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΠανελλαδική ¶δεια Υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας απέκτησε η ΟΒΕΛΠΑ
Νέα εποχή για τις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας

Πανελλαδική ¶δεια Υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας απέκτησε η ΟΒΕΛΠΑ

Απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας για την παροχή υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας υψηλού επιπέδου, είναι πλέον η Οδική Βοήθεια της ΕΛΠΑ (ΟΒΕΛΠΑ), έπειτα και από τη χορήγηση […]

Απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας για την παροχή υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας υψηλού<...> επιπέδου, είναι πλέον η Οδική Βοήθεια της ΕΛΠΑ (ΟΒΕΛΠΑ), έπειτα και από τη χορήγηση της σχετικής πανελλαδικής άδειας λειτουργίας (με αριθμό 001-58/04.12.2008) -με βάση τις διατάξεις και τις προδιαγραφές λειτουργίας που προβλέπονται από το νέο Νόμο 3651/2008 για τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας, που θα εφαρμοστεί στη χώρα μας από τις 18 Δεκεμβρίου 2008.

Η ΟΒΕΛΠΑ, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του σχετικού νόμου διαθέτει για την εξυπηρέτηση των οδηγών εντός Ελλάδας:
1. 270 οχήματα οδικής βοήθειας (γερανοφόρα, ρυμουλκά-πλατφόρμες μεταφοράς, κινητά συνεργεία, μοτοσικλέτες άμεσης επέμβασης, αυτοκινητοφόρες) όλα πλήρως εξοπλισμένα.
2. 600 άτομα προσωπικό, απόλυτα εξειδικευμένο στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
3. 85 Σταθμούς Εξυπηρέτησης – Γραφεία στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.
4. Τηλεφωνικό κέντρο υποδοχής κλήσεων με χρήση του ενιαίου αριθμού 10400 για όλη την Ελλάδα.
5. Σύγχρονο σύστημα διαχείρισης του στόλου οχημάτων της (Fleet Management).

Παράλληλα και ως μέλος της FIA (Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου), της FIM (Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας) και της ΑΙΤ (Διεθνούς Τουριστικής Ένωσης), η ΕΛΠΑ/ΟΒΕΛΠΑ μέσω της συνεργασίας της με όλες τις λέσχες αυτοκινήτου της Ευρώπης, καθώς και άλλων χωρών στα πλαίσια συμφωνιών αμοιβαιότητας, παρέχει πλήρη οδική και ταξιδιωτική βοήθεια και στο εξωτερικό.

“Μετά από 50 χρόνια συνεχούς προσφοράς υπηρεσιών οδικής βοήθειας στον Έλληνα αυτοκινητιστή, η ΕΛΠΑ σήμερα ξεκινά τη νέα εποχή συνεχίζοντας να προσφέρει απρόσκοπτα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Πρωταρχικός στόχος μας παραμένει η διαρκής εξυπηρέτηση των Ελλήνων οδηγών, σε συνδυασμό με την κοινωνική μας προσφορά”, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024