Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΠιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με το Μετρό
Το πρόγραμμα θα αρχίσει την 1η Μαρτίου

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με το Μετρό

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με τους συρμούς του Μετρό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρος Βούγιας, στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει το υπουργείο για την αναβάθμιση […]

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με τους συρμούς του Μετρό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρος Βούγιας, στο πλαίσιο της πολιτικής<...> που εφαρμόζει το υπουργείο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Βούγιας, το πρόγραμμα αυτό θα αρχίσει την 1η Μαρτίου και θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς και τις Κυριακές, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως τη λήξη της βάρδιας. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου θα διαρκέσει 4 μήνες και στο τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθεί η λειτουργικότητα του εν λόγω μέτρου για πολίτες και ποδηλάτες.

Όπως τόνισε ο κ. Βούγιας, το μέτρο θα διαφυλαχθεί, διαφημιστεί και προωθηθεί και από τους ίδιους τους ποδηλάτες, εκτίμησε ότι θα είναι καλό για όλους για να ενθαρρυνθεί η ποδηλατοκίνηση και να ενισχυθεί με τη ζωντάνια και τη χαρά της μετακίνησης με το μετρό.

“Μας ενδιαφέρουν οι συνδυασμένες μεταφορές και είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλά και ενδεχομένως να το επεκτείνουμε και σε κάποιες άλλες ώρες και μέρες, που δεν θα έχει συσσωρευμένη κίνηση”, δήλωσε ο κ. Βούγιας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024