Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΤο ειδικό σήμα αποκτούν σήμερα τα “Ολυμπιακά Ταξί”

Το ειδικό σήμα αποκτούν σήμερα τα “Ολυμπιακά Ταξί”

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο εφοδιασμός των ταξί της Αθήνας από την “Αθήνα 2004” με το ειδικό σήμα με την ένδειξη “Ολυμπιακά Ταξί”. Τα ολυμπιακά ταξί θα εξυπηρετήσουν κατά τη […]

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο εφοδιασμός των ταξί της Αθήνας από την “Αθήνα 2004” με το ειδικό σήμα με<...> την ένδειξη “Ολυμπιακά Ταξί”.

Τα ολυμπιακά ταξί θα εξυπηρετήσουν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων τις μετακινήσεις προς και από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις (μόνιμες ή προσωρινές, αθλητικές και μη) και θα εισπράττουν 3 ευρώ επιπλέον του κανονικού κομίστρου που αναγράφεται στο ταξίμετρο -επιπλέον των τυχόν προβλεπομένων κατά περίπτωση επιβαρύνσεων (π.χ. αεροδρόμια, λιμάνια, αποσκευές κτλ.).

Τα “ολυμπιακά ταξί” θα πρέπει να διαθέτουν κλιματισμό, ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται υποχρεωτικά σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της μίσθωσης και να βρίσκονται σε αρίστη κατάσταση εξωτερικά και εσωτερικά.

Σε σχετική ανακοίνωση τού ΣΑΤΑ αναφέρεται ότι ο εφοδιασμός των ταξί με το ειδικό σήμα γίνεται για τα Ραδιοταξί από τους συνεταιρισμούς τους, ενώ για τα υπόλοιπα από τα Γραφεία του ΣΑΤΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024