Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΞεκινά η β` φάση της πιλοτικής εφαρμογής ποδηλάτων στο μετρό
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Ξεκινά η β` φάση της πιλοτικής εφαρμογής ποδηλάτων στο μετρό

Μετά την πολύ θετική ανταπόκριση, επιβατών και ποδηλατών τον πρώτο μήνα της εφαρμογής του πιλοτικού μέτρου της εισόδου των ποδηλάτων στο μετρό, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων […]

Μετά την πολύ θετική ανταπόκριση, επιβατών και ποδηλατών τον πρώτο μήνα της εφαρμογής του πιλοτικού μέτρου της εισόδου των ποδηλάτων στο μετρό, με απόφαση του υφυπουργού<...> Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρου Βούγια:

Από 1ης Μαΐου 2011 ξεκινά η Β` φάση της πιλοτικής εφαρμογής κατά την οποία θα επιτρέπονται μέχρι 4 ποδήλατα (αντί για 2 που ίσχυε έως σήμερα) στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού. Το νέο μέτρο θα ισχύει Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18.00 έως τη λήξη της βάρδιας και όλο το 24ωρο τις Κυριακές και τις αργίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την ΑΜΕΛ, αλλά και τους ίδιους τους ποδηλάτες, κατά τη διάρκεια της Α` φάσης, εκατοντάδες ποδήλατα μεταφέρθηκαν με τους συρμούς του μετρό τις ημέρες ελεύθερης μεταφοράς χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στους τομείς της λειτουργίας του μέσου ή της ασφάλειας των επιβατών.

Νέα αξιολόγηση του μέτρου, τόσο για τη μόνιμη εφαρμογή του, όσο και για την πιθανή περαιτέρω επέκτασή του, θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024