Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΠαρουσίαση της Tuk Tuk Hellas στο Seatrade Europe Conference
Μεταφορές

Παρουσίαση της Tuk Tuk Hellas στο Seatrade Europe Conference

Η Tuk Tuk Hellas, gold partner της Cruise Lines International Association, ήταν παρούσα στο Seatrade Europe Conference και παρουσίασε τα νέα προγράμματα Cruise Join Venture της υπηρεσίας tuktuk tours.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της κρουαζιέρας συναντήθηκαν στο προγραμματισμένο ραντεβού τους στο 10ο Seatrade Europe Conference, που πραγματοποιήθηκε 11-13 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο.

Φέτος, το συνέδριο Seatrade Europe Cruise & River γιόρτασε τη 10η χρονιά, που παραμένει το σημείο συνάντησης της ευρωπαϊκής αγοράς κρουαζιερόπλοιων σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο και των προμηθευτών από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, μάθηση και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Tuk Tuk Hellas, gold partner της Cruise Lines International Association (CLIA), ήταν εκεί και παρουσίασε τα νέα προγράμματα Cruise Join Venture της υπηρεσίας tuktuk tours, μέσα από τα οποία οι επισκέπτες των ελληνικών νησιών, αλλά και της πρωτεύουσας, μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και μέσα σε λίγες ώρες να ξεναγηθούν στα ιστορικά σημεία του νησιού ή της πόλης με τα 100% ηλεκτρικά και αθόρυβα οχήματα e-Tuk Limo GT.

Μεταξύ των συζητήσεων αναπτύχθηκε πως οι τουρίστες προτιμούν το ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο συνδυάζοντας το με εκδρομές κατά τόπους όπου τα πλοία κάνουν στάση και απολαμβάνοντας όσο περισσότερα μέρη και εμπειρίες από τις περιοχές που επισκέπτονται.
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στους εκπροσώπους της διάσκεψης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CLIA Kelly Craighead δήλωσε: “Η βιομηχανία κρουαζιέρας είναι στην πρώτη γραμμή των υπεύθυνων τουριστικών πρακτικών. Για παράδειγμα, οι εταιρείες κρουαζιέρας, μέλη της CLIA, έχουν επενδύσει περισσότερα από 22 δισ. δολ. σε πλοία με νέες τεχνολογίες και καθαρότερα καύσιμα για να μειώσει τις εκπομπές αερίων στην ατμόσφαιρα και να επιτύχει μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, έχει συμβάλει στην συνεργασία με προορισμούς και λιμάνια με βέλτιστες πρακτικές μακροπρόθεσμης διαχείρισης προορισμών με όφελος τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών”.

Ο κ. Γιώργος Παλαμάρης, CEO & Founder της Tuk Tuk Hellas, επισήμανε πως για να προσφέρεις καλές υπηρεσίες απαιτείται ο καλός σχεδιασμός για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση: “Ο καλός σχεδιασμός ενός προγράμματος, μιας υπηρεσίας, είναι η βάση για να  δημιουργηθεί μία βιώσιμη ανάπτυξη για τις τοπικές επιχειρήσεις και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία για τους τουρίστες. Αυτή τη στιγμή, μέσα από την tuktuk tours προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Αθήνα, την Μύκονο, τη Σαντορίνη και  την Τήνο και σύντομα αναπτυσσόμαστε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας μέσα από το πλάνο ανάπτυξης franchise της εταιρείας”.

Το μέλλον του τουρισμού αναπτύσσεται ευοίωνο με τις εταιρείες να διατηρούν το ενδιαφέρον τους στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη των υπηρεσιών τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024