Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsAtlantica και ΤUI γιόρτασαν στη Ρόδο τα 10 χρόνια του concept TUI Sensatori
TOs

Atlantica και ΤUI γιόρτασαν στη Ρόδο τα 10 χρόνια του concept TUI Sensatori

Η TUI διαθέτει 43 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα, και πραγματοποιεί 600 πτήσεις εβδομαδιαίως προς τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 ετών λειτουργίας του ξενοδοχειακού concept TUI Sensatori του Ομίλου TUI, πραγματοποιήθηκε λαμπρή εκδήλωση, στο νέο ξενοδοχείο TUI Sensatori Resort Atlantica στο Γεννάδι της Ρόδου. Το “παρών” έδωσαν αρκετά σημαντικά στελέχη της πολυεθνικής εταιρείας. Οι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, ενημερώθηκαν για το concept από εκπροσώπους του τουριστικού οργανισμού, ενώ το πρόγραμμα φιλοξενίας τους περιέλαβε ξενάγηση στη Λίνδο. Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε γιορτή με δεξίωση, ομιλίες και βεγγαλικά, στην οποία πήραν μέρος και οι πελάτες του TUI Sensatori Resort Atlantica. Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα φιλοξενίας είχε ξενάγηση των δημοσιογράφων στην “άγνωστη” ορεινή Ρόδο.

Το ολοκαίνουργιο “στολίδι” TUI Sensatori Resort Atlantica είναι μια μονάδα πέντε αστέρων, η οποία διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του πισίνα, ενώ  υπάρχουν επιπλέον πέντε διαφορετικές κοινόχρηστες πισίνες, η μια εκ των οποίων είναι θερμαινόμενη, σάουνα, εστιατόρια, μπαρ, χώροι μασάζ και αισθητικής φροντίδας, γυμναστήριο, θέατρο χωρητικότητας 250 θέσεων, ένα μικρό water park με τσουλήθρες, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου κ.ά.

Η Ηelen Caron, διευθύντρια αγορών της TUI, δήλωσε ότι “η Ρόδος βρίσκεται για το 2018 στο top 5 του ομίλου παγκοσμίως, από πλευράς κρατήσεων”, προσθέτοντας ότι “πρόκειται για ένα πολύ διάσημο νησί που αποτελεί μια ξεχωριστή επένδυση για την TUI, απόδειξη ότι πολλοί πελάτες μας λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν ξανά εδώ”. Τέλος, η Helen Caron σημείωσε ότι “η TUI διαθέτει 43 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα, και πραγματοποιεί 600 πτήσεις εβδομαδιαίως προς τη χώρα μας”.


Ο διευθύνων σύμβουλος και εκ των ιδιοκτητών του ομίλου Atlantica, κ. Δημήτρης Νικολαΐδης (δεξιά) με τον κ. Αντώνη Καμπουράκη, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, στη γιορτή για τα 10 χρόνια του concept TUI Sensatori Resort Atlantica.

Μιλώντας ο διευθύνων σύμβουλος και εκ των ιδιοκτητών του Ομίλου Atlantica,  κ. Δημήτρης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο της γιορτής για τα 10 χρόνια του concept Sensatori, αναφέρθηκε “στη σημασία που έχει να προσφέρουμε διαφοροποιημένες διακοπές υψηλού επιπέδου για να μπορούμε να δικαιολογούμε και να πείθουμε τον πελάτη να επιλέγει τους δικούς μας προορισμούς, προϊόντα και resorts και παράλληλα να δημιουργούμε αυτό το διαφορετικό το οποίο μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα”.

Αναφερόμενος στις ιδιωτικές επενδυτικές πρωτοβουλίες στη Ρόδο, συμπλήρωσε ότι “θα πρέπει να ακολουθήσει και μια σειρά επενδύσεων που έχει να κάνει με τις υποδομές, τους δρόμους, τα αεροδρόμια, το αποχετευτικό, τα πεζοδρόμια, τη διαχείριση των παραλιών και στην επιμήκυνση της σεζόν. Γιατί όχι, η Ρόδος μπορεί να υποδεχθεί ακόμη περισσότερο κόσμο”.

Η Atlantica Hotels & Resorts έχει στο δυναμικό της συνολικά 47 ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία φιλοξενίας που είναι μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο, TUI Group.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024