Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔ. Κοντογεώργος: Ο όμιλος Tripsta δεν προστάτευσε τη λειτουργία και τη φήμη της airtickets.gr
OTAs

Δ. Κοντογεώργος: Ο όμιλος Tripsta δεν προστάτευσε τη λειτουργία και τη φήμη της airtickets.gr

Η δραστηριότητα της airtickets.gr υπήρξε κερδοφόρα όλα τα χρόνια λειτουργίας της, τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Tripsta, με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς να το επιβεβαιώνουν στο ακέραιο, επισημαίνει ο ιδρυτής της airtickets.gr.

Σε συνέχεια των τελευταίων δυσμενών εξελίξεων στον Όμιλο Tripsta, ο ιδρυτής της airtickets.gr, κ. Δημήτρης Κοντογεώργος, παίρνει θέση, τονίζοντας πως ο όμιλος Tripsta δεν προστάτευσε τη λειτουργία και τη φήμη της airtickets.gr.

“Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό και η δυναμική της airtickets.gr που εδραιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εμπιστοσύνη των πελατών της, αποτελούν τους λόγους για τους οποίους αρκετά δημοσιεύματα, στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν τις εξελίξεις, συνέδεσαν λανθασμένα τα οικονομικά προβλήματα του Ομίλου Tripsta με την airtickets.gr”, αναφέρει ο κ. Κοντογεώργος. “Η πραγματικότητα είναι ότι η δραστηριότητα της airtickets.gr υπήρξε κερδοφόρα όλα τα χρόνια λειτουργίας της, τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της από τον Όμιλο Tripsta, με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς να το επιβεβαιώνουν στο ακέραιο. H Αirtickets ΑΕ, ως η πλέον υγιής εταιρεία του Ομίλου Tripsta επωμίστηκε μέσω της ΙΑΤΑ το σύνολο της χρηματοδότησης του Ομίλου.

Σημειώνεται επίσης, ότι η Αirtickets AE, ύστερα από την ολική της εξαγορά από τον Όμιλο Τripsta τον Μάρτιο του 2015, βρέθηκε κάτω από τη νέα διοίκηση του ομίλου, ενώ ο ίδιος παρέμεινε τιμητικά πρόεδρος της Airtickets AE μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, χωρίς να έχει ουδέποτε διατελέσει πρόεδρος του ομίλου Τripsta“.

Τέλος, ο κ. Κοντογεώργος αναφέρει ότι η airtickets.gr δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000 στην ελληνική αγορά ως η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στις ηλεκτρονικές κρατήσεις, έχοντας ταξιδέψει τους περισσοτέρους Έλληνες και επισημαίνει πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια, ώστε η εταιρεία να συνεχίσει το ταξίδι της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024