Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ετήσια Συνάντηση της TUI για το 2022 έλαβε χώρα στο Grecotel Riviera Olympia
Ξενοδοχεία

Η Ετήσια Συνάντηση της TUI για το 2022 έλαβε χώρα στο Grecotel Riviera Olympia

Εκτός από την επικεφαλής του franchise, Nadine Merzdorf, παρόντες ήταν επίσης οι διευθύνοντες σύμβουλοι της TUI Deutschland, Stefan Baumert, ο εμπορικός διευθυντής Hubert Kluske και ο διευθυντής Πωλήσεων, Peter Wittmann.

Η ετήσια συνάντηση της TUI, του κορυφαίου Tour Operator παγκοσμίως, με 300 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στο Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort, στην Κυλλήνη, από 17 έως 20 Μαΐου 2022. 200 ταξιδιωτικά γραφεία από την Κεντρική Ευρώπη ενημερώθηκαν από τα ηγετικά στελέχη της TUI για τις προοπτικές του τουρισμού και ανέλαβαν σημαντικές αποφάσεις συνεργασίας για το μέλλον. Εκτός από την επικεφαλής του franchise, Nadine Merzdorf, παρόντες ήταν επίσης οι διευθύνοντες σύμβουλοι της TUI Deutschland, Stefan Baumert, ο εμπορικός διευθυντής Hubert Kluske και ο διευθυντής Πωλήσεων, Peter Wittmann.

Ο κ. Baumert τόνισε τη σημασία των πωλήσεων franchise για την TUI, λέγοντας: “Με τις κρατήσεις στο επίπεδο του καλοκαιριού του 2019, οι πωλήσεις των ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι κορυφαίες λόγω και του εξαιρετικού προϊόντος που διαθέτουμε”. Ο κ. Kluske προσέθεσε ότι ο όμιλος διαθέτει το καλύτερο σύστημα franchise στην αγορά και σύμφωνα με αυτό, επιλέγη το μότο των πωλήσεων – με βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Το να είσαι εκεί είναι τα πάντα”. Ο κ. Merzdorf κατέληξε συμπληρώνοντας ότι “το σύστημα franchise της TUI είναι ιδανικά τοποθετημένο για το μέλλον”.

H διοργάνωση “έκλεισε” με Gala Dinner, που οργάνωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και χορηγός φιλοξενίας Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία. Σύσσωμοι οι γενικοί διευθυντές και τα στελέχη της Grecotel συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες της διοργάνωσης: Ο κ. Αντώνης Σταμνάς, Sales Director, ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου, Senior Sales Manager, η κα Μαρία Μαθιουδάκη, Corporate Guest Services Manager, ο Birgit Ameiser, Sales and Contract Executive, η κα Μάρθα Φιλέντα, Senior Marketing & Sales Executive, ο κ. Ευστράτιος Μαυραλεξάκης, Riviera Olympia Resort General Manager, ο κ. Αθανάσιος Τράσκας, Olympia Oasis and Ilia Palms Hotel Manager, ο κ. Ανδρέας ΚαφούσιαςMandola Rosa & La Riviera Hotel Manager, ο κ. Βασίλης Μηναδάκης, Amirandes General Manager, ο κ. Χαράλαμπος Γιαλιτάκης, Lux ME White Palace General Manager, ο κ. Ευγένιος ΛώμηςCaramel Hotel Manager, ο κ. Μιχάλης Μηναδάκης, Cape Sounio General Manager, η κα Μαρία Καρασούλη, Pallas Athena General Μanager, ο κ. Ευλάμπιος Γρηγοριάδης, Kos Imperial General Manager, ο κ. Κωνσταντίνος ΣιώκοςKalamata Filoxenia General Manager, ο κ. Ιωάννης Αβδελάς, Casa Marron General Manager και ο κ. Αλέξανδρος ΛέτσιοςLux ME Daphnila General Manager.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024