Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ ΤUI Γερμανίας ενισχύει τις σχέσεις της με τους Έλληνες ξενοδόχους
TOs

Η ΤUI Γερμανίας ενισχύει τις σχέσεις της με τους Έλληνες ξενοδόχους

Η TUI Γερμανίας παρουσίασε τη στρατηγική της στους Έλληνες ξενοδόχους, η οποία εστιάζει σε τέσσερις άξονες: τη διαφοροποίηση των ταξιδιωτικών προϊόντων, την αναβάθμιση της ποιότητας, την επένδυση στην ψηφιακή τεχνολογία και την ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς.

Περισσότεροι από 100 ξενοδόχοι που συνεργάζονται με τη TUI Γερμανίας παρευρέθηκαν στην ετήσια συνάντηση προμηθευτών που οργάνωσε ο κορυφαίος γερμανικός Τour Operator. Η συνάντηση έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στην Αθήνα. Της γερμανικής αποστολής ηγούνταν ο δρ. Oliver Dorschuck, Chief Operating Officer, κ. Markus Stumpe, Director Product Management Mainstream και ο κ. Arjan Kers Director Contracting, τους οποίους υποδέχτηκαν οι κ.κ. Ιωάννης Κουλουμπής, Head of Purchasing TUI Travel Mainstream Ελλάδα, Ιταλία & Μάλτα και Μιχάλης Μαυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TUI Ελλάς.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της TUI Γερμανίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη συνεργασία που έχουν με τους συνεργάτες τους στην χώρα μας και σημείωσαν ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται και πάλι ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη γερμανική αγορά. Επίσης, εκφράστηκε η αισιοδοξία για διψήφιο ποσοστό ανάπτυξη στη φετινή τουριστική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι του γερμανικού Tour Operator εστίασαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών τους με τους ξενοδόχους στην Ελλάδα, έτσι ώστε να συνεχιστεί η θετική πορεία. Επιπλέον, τόνισαν τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ξενοδόχοι στη δημιουργία ποιοτικών ταξιδιωτικών εμπειριών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών, με στόχο οι Γερμανοί επισκέπτες να επιλέξουν και πάλι την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Στο πλαίσιο αυτό η TUI Γερμανίας παρουσίασε τη στρατηγική της, η οποία εστιάζει σε τέσσερις άξονες: τη διαφοροποίηση των ταξιδιωτικών προϊόντων, την αναβάθμιση της ποιότητας, την επένδυση στην ψηφιακή τεχνολογία, καθώς επίσης την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς.

Ο δρ. Oliver Dorschuck σημείωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σημαντική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσουμε τους ελληνικούς προορισμούς στη Γερμανία ακόμη πιο αποτελεσματικά, άλλα και να επενδύσουμε στην ελληνική τουριστική αγορά μακροπρόθεσμα. Η Ελλάδα είναι και παραμένει ένας πολύ σημαντικός τουριστικός προορισμός για εμάς. Θα πρέπει να μείνει στο δρόμο της σταθερότητας”.


Ο δρ. Oliver Dorschuck, Chief Operating Officer TUI Γερμανίας.

Τα στελέχη της γερμανικής ταξιδιωτικής εταιρείας παρουσίασαν τα εργαλεία, τα οποία παρέχονται στους ξενοδόχους για να βελτιώσουν την ποιότητα και να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες εσόδων. Έτσι, οι εταίροι της TUI Γερμανίας ενημερώθηκαν για τη νέα πλατφόρμα Destimo, η οποία επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο το χειρισμό των κρατήσεων και εσόδων, καθώς και για τις υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρει η TUI, όπως π.χ. τη βελτίωση ικανοποίησης πελατών, το ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ, το Quality Management, καθώς επίσης των ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών TUI Hotel Consulting. Τέλος, οι ξενοδόχοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν λεπτομερώς για αυτά σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Ο κ. Κουλουμπής δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία που έχουμε με τους ξενοδόχους στην Ελλάδα και θα εργαστούμε αρμονικά για να επιτύχουμε ως TUI, ακόμη μια πολύ καλή τουριστική περίοδο στη χώρα μας”.

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που φιλοξενούμε σήμερα τους συνάδελφους από την TUI Γερμανίας. Η συνάντηση αυτή επιβεβαιώνει σε όλα τα επίπεδα την επανατοποθέτηση της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό στη γερμανική αγορά”, τόνισε ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TUI Ελλάς.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Markus Stumpe, Director Product Management Mainstream / Arjan Kers, Director Contracting, Iωάννης Κουλουμπής, Head of Contracting Greece, Italy & Malta / Μιχάλης Μαυρόπουλος, Managing Director TUI Hellas, Oliver Dorschuck, Chief Operating Officer / Μάνος Ντουλγκέρης, Destination Manager Northeast Aegean.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024