Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Όμιλος TUI τερματίζει τη συνεργασία του με την TUI Russia
TOs

Ο Όμιλος TUI τερματίζει τη συνεργασία του με την TUI Russia

Η επωνυμία TUI δεν πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται από την TUI Russia για τις δραστηριότητές της στην εταιρική της παρουσία.

Ο Όμιλος TUI τερμάτισε κάθε συνεργασία του με την εταιρεία TUI Russia. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος κατήγγειλε τη συμφωνία άδειας χρήσης επωνυμίας, που επέτρεπε στην TUI Russia να χρησιμοποιεί την επωνυμία TUI στη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν.

Η TUI Russia δεν αποτελούσε εταιρεία του Ομίλου TUI, καθώς οι τελευταίες μετοχές της πωλήθηκαν από το Hanover Group το 2021.

“Η TUI καταδικάζει την επίθεση και τον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας. Η θέση μας είναι σαφής”, δήλωσε ο Fritz Joussen, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου TUI. “Η επωνυμία TUI δεν πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται από την TUI Russia για τις δραστηριότητές της στην εταιρική της παρουσία”.

Σημειώνεται ότι η μετοχική δομή της TUI άλλαξε πρόσφατα λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο επικεφαλής επενδυτής Alexey Mordashov παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, μετά από τις κυρώσεις από την ΕΕ. Επίσης, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Vladimir Lukin παραιτήθηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο της TUI.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024